hiç görmediğim birine aşık oldum

Konu sahibi son olarak 4626 gün önce görüldü
mesafe varsa olmaz.yorma derim.

Ondan bundan yardimla olacak iş değil, salla gitsin kız mı yok

Güven çok önemli güveniyorsa sana sende ona güveniyorsan dünyanın öbür ucunda olsada onun aşkını iliklerine kadar hissediyorsun sevdiğini merak ettiğini özlediğini kıskandığını. Aşk bu hiç bişeye benzemiyor. mesafe tanımıyor. İşte dibindeki değilde 3000 km ötedekinden huzur buluyorsun..

pek üstünde durma hacı bende yaşadım sonu iyi bitmiyor herşey güzelken 5 saat sonra bir yabancıymışız gibi sttr çekti ve gitti .d , genelde gel git kafada oluyorlar
kendince sebepleri olabileceği gibi kendince sebepleri olmaksızın bi şekilde senle bir olayı olamıcanıda öngürmüştür şimdi senide tanımadan kıza yüklenemeyiz. şayet sen üstüne düşeni yaptın o pervasızssa boşver bir alman sevgili edinebilicek potansiyelin olduğunu düşün ve tekrardan birinide sevebileceğin ihtimalini düşün kendine yazık etme , berduş olma böle bişi için

Çağrı sen harbi iyi niyetli safsın ya :) Ayrılmadan ayrılık acısına düşmüşsün şuan ayrılsan mahvolursun.

Böyle takıl işte bir süre sonra sıkılırsın zaten ya da tak eder görüşürsün. Boşver abartma o kadar anı yaşa :)

noah eyw sadıcım bende öyle yapmayı düşünüyorum artık. çünkü çıkmaz bi sokaktayım ve bende R yok :D sevdim abi kalbini sevdim yüreğ,mdeki dürüşunu sevdim .bırak demekle oşmuyo .bende sonuna kadar gidicem iyi ve ya kötü .zaten 2 sene sonra temelli türkiyeye gelicek .sonunda kavuşmak varsa özlemek te güzel..

ben forumda hiç görmediğim birine sadece yorumlarından yola çıkarak ,smileylerine bakarak hayal gücüme bırakarak çok aşık oldum ona açılamıyorum bana da yol gösterin :p

Ayrı ülkelerin insanlarısınız yol yakınken boşver.

Bence kaptirmissin az kendini onsuzluk dusuncesini hazm edemiyorsun. Cok genc yasin ayrica 24 25 bin aklin gelir acele etme. Birak su yolunu bulsun hem bence gitme oralara kadar yazik degil mi parana sana vs kizin gelme ihtimali yari yariya. Aurica cok tazesinizde oralara gitmek icin hele 1 2 yillik olun. Ne bu acele bu genclerdeki anlamadim.

Geri