Hiç bilmediğiniz bir yerde kayboldunuz mu?

Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
yolu uzatmışlığım var da
kaybolmadım

Bildiğimi sandığım yerlerde kaybolurum. Bilmediğim yerlerde tedbirli olurum.

Memleketten Antalya^'ya dönerken Eğirdir gölünden gece yanlışlıkla erken kavşaktan dömüştüm. Gece karanlığında gördüğüm ağaçlar beni çok etkilemişti. Hepsi göğe kadar yüksek görünüyordu. Yolun sonu bir köyün içinde bitti. Herkes evinden çıkıp bana bakmaya başladı. Aldırmadan döndüm ve doğru yolu bulmaya çalıştım. Oraları bir de gündüz gözü ile görmek isterdim. Yüksek bir yerdi.

Güngören de kaybolmuştum ahahahahah
Bi de utanmadan minibüse bindim çok anlarmışım gibi. Mimibüsçü abi benzinciye durup “apla burdan durağa gidicem sana zahmet iner misin” dedi qhqhwhwmwmsjdbdndmdndm
Ben de melül melül indim. Otoban karşısı, elimde alışveriş poşetleri. Yürü Allah yürü. Ablamı aradım ağlıyorum yolun ortasında. O yol tarif ediyor.. Allah’ım… tövbelerimden biridir tek başıma bi’ yere gitmem .d

İtalya da kayboldum... Saatlerce oteli aradım durdum. Eşyalarım olmasa aramazdim oteli..

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Çok kaybolurum ben ya. Yön duygum çok kötü. En saçması da anadolu yakasında çalıştığım zaman işyeri bana ters tarafta olduğu için iki araçla gidiyordum.
Dedim bunu nasıl bire düşürebilirim... Metrodan adliye durağında inip eve kadar yürümekti planım.
Normalde yakın sayılır hem yokuş ineceğim ne kadar zor olabilir.... Ama daha önce yürüyerek kullanmadığım bir yol.
Hava karardı yukarı taraftaki bazı farklı mahallelere girdim in cin top oynuyor saat erken olmasına rağmen. Sıkıntı sokaklardı biraz boş boş bakan mahalle abileri vs vs.
Bakkala soruyorum minibüs yoluna nasıl inerim diye baya uzun şekilde anlatıyor eve nasıl kendimi attım bilmiyorum....
En son gözlerim doldu artık... Yolu da 452455 saat uzattığımla kaldım....

avrupa yakasında beşiktaştan sonrası yok bende. beşiktaşı geçince çok çabuk kayboluyorum. özellikle güngören fatih taraflarına gitmemek gibi bir seçeneğim varsa asla uğramam. anadolu yakasına geçtikten sonra böyle bir güneş doğuyor. bir mutluluk bir huzur

normalde balata, evin oradan tek otobüsle 20 dakikada gidiyorum. anadolu yakasında oturan arkadaşım yalnız kalmasın onca yolu diye, mecidiyeköyde buluşalım, öyle gideriz diye kararlaştırdık. o başka bir taşıt söyledi, ben başka. neyse, çıktık yola. bi’ 15-20 dakika kadar gittik; şimdi bana evden gelişe göre duraklar terste kaldığı için ekranda gözüken durakları okuyorum, dedim ters yöne binmişiz, inelim. bu garibim de bana güvenerek “tamam.” dedi tabii. indik, karşıya geçtik, tekrar bindik. sohbet, muhabbet derken bir baktık ki mecidiyeköydeyiz..... keşke bilmediğim yolda kaybolsaydım...............

Yunanistanda Sofya doneryolu yok mu... Milyonlarin yanildigi yolda biz de yanildik

O değil de herkeşler de lanet İstanbul da kaybolmuş laa khkgkkvjc

Geri