Hiç bilmediğiniz bir yerde kayboldunuz mu?

Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
Kıbrısta kaybolmuşluğum oldu ama küçük yer olunca çabuk bulunuyor sjkks

Senin gözlerinde kaybolmak isterdim…

bilmediğin değil de bildiğin yollarda kayboldun mu hiç ?

bazen de kendi içinde kaybolursun...

Onun kalbi çok kalabalıktı kayboldum der hepinizi tribe sokardım ama gerek yok xnznx

Kaybola kaybola çok yer öğrenmişliğim var. Güzeldir o his.

Tek kaybolduğum yer = AVM otoparkı
Kendimide bulamıyorum arabayida ..

konu konu değil ağlama duvarı.
her şeye de bir cevabınız var ha.
yok kendi içinde kaybolmuş da yok onun kalbi çok kalabalıkmış da.
siz hiç balığa çıkıp kara görünmeyen denizde kayıkla kayboldunuz mu?

Navigatörüm olur musunuz?

Bu navigatör sözcüğünü de yolbil diye türkçeleştirmişler. TDK yiyor, ama çalışıyor.

Tedbirli birisiyimdir ve kaybolacağım yola girmem.

Her yaz Şirince'de kayboluyorum geceleri düzenli olarak. Sonra köpeklere sitem ediyorum, birader benim nerede kaldığımı bilmiyormuşçasına niye havsız kalıyorsunuz, bana şöyle başınla hav hav desen, sağol canım deyip yolu bulacağım. Zaten her yer yokuş yoruldum ay. Bu ze kusagi köpekleri bi' acayip abi.

Küçükken de Reşatbey mevkii, Ordu caddesi civarında kaybolmuştum, ordu caddesinden ordu caddesine gitmek isterken hem de. O nasıl oldu halen çözemedim ama kaybolma korkusu, aa ben neredeyim şaşkınlığı çok değişik bir hadise. Sonra dedim ki, Reşatbey seni yenacagim oglım. Şu an muhtarı gibiyim.

Bilmediğim yere gittiğimde,5 dakikada bilmiş oluyorum trajikomik bir şekilde.Bu yüzden de hiç kaybolmadım.Mevzu sadece yol değil,hehe.

Onun kehribar renkli gòzlerinde... kaybolmak vardi simdi aga be.. :emoji_penguin:

bilmediğim yollarda kaybolmuşluğum var evet... o güne gittim, tatlı insanlar sağ olsun yolumu bulmamda yardımcı olmuştu.:3

Geri