Hiç ban yememiş üye

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Böyle kişilerle arkadaşlık yapılmaz, kamkicilik oynadığın kişinin senin ardından gözünü karartıp ban yiyeni makbul bence..
- @Shinigami özlüyoruz reyiz..

Burada yemedim. Kamkicilik de oynamadım. Yeri geldi Hiç Düşünce için, yeri geldi Siri için çemkirdim. Yine çemkirirdim de anlaşmak için çaba olmayacağı için saldım.
Forumsalda She` banlamıştı FB sebepli…

Bilgilendirme için teşekkürler, sırada ki arkadaşı alalım lütfen :)

Milletin banini acalimmi diye tartisalim diyoruz demek ki bu neymis bu kadar tartisiliyor bide ben yiyeyim kafasinda uyelerimiz var.

Cok degerli insanlar var bu platformda birak ban yemeyi burda olmalari bile platformun degerini arttiriyor.

Adamcilik her yerde oldugu gibi bizim forumumuzda da var maalesef. Birde ustune hakaret yiyorsun hemde.

Run bu olaylari yaz bi kenara, bak millet nasil ortaligi ayaga kaldiriyor arkadaslari banlaninca.

Ahaha, komik.

Ban yediğim de kavga çıkarmayan @Aze ve @Sanem hanımı engelledim..
Yöneticiler ile kamki olunmaz bunu öğrendim..
Neyse şimdi bu konudan da sıfır kilometre bir ban çıkmasın :)

yönetici olduğumda balkon konuşması yaparken daha, balkondan atmıştı beni iktidar dkfjfjfjhjfjjf
ben banlananlara üzüldüğümü belirtirim seviyorsam. Ama canım çekmez kolay kolay paragraf döşemeyi. çok mu açık oldu ya.. yoo gayet dürüstüm bence gkgj
ama bu her konuda böyle. ciddiyet burada bana pek uğramıyor.

"beeen yapamaamm bennn yoğğkk gkgkjgj

BEN YEDİM YİNE SHINI YÜZÜNDENDİ...

Son düzenleme:
BEN YEDİM YİME SHINI YÜZÜNDENDİ...
Seni Lanet banladı ve haksız yere.. ilk ayaklanmayı o gün ben çıkarmıştım.. ve bir teşekkür borcun var hatırlatmak isterim.. eski mevzuları açmayalım diyorum da aklıma geldi :)

ama ilk olaylı ban benim banımdı en afili ve şatafatlı olan... milli bir olaya dönüşmüştü adeta.. yeniçeri gibi forumun kapısına dayanmıştı herkes.. eximden küs olduğuma kadar herkes banımın açılmasını istiyordu. irc e yeni geçmiştik. ircciler şok "aman tanrım bu da ne böyle" derken bu birlik ve beraberliğimiz herkeşin tüyünü dikleştirmişti. Lari kösem sultan gibi attı kendini tankın tüfeğin önüne haftalarca savaştı benim için dkffjhfjfhf
ay yoruldum hastayım yeter üf

Seni Lanet banladı ve haksız yere.. ilk ayaklanmayı o gün ben çıkarmıştım.. ve bir teşekkür borcun var hatırlatmak isterim.. eski mevzuları açmayalım diyorum da aklıma geldi :)
:/
evet öyle bişi olmuştu... ondan sonra da bir kez banlandım X tarafından. yine shini'nin banı üzerine... eyyy X sen bizi kıskanıyorsun... sen hep istiyon ki böyle büyükelçi gibi takılalım...

• Beğen
Tepkiler: X
içlikciğimin yediği tek ban haksız bir ban. benim multi hesabım zannedilip banlanmıştı jhdhfdk

stocgunda içinde bulunduğu bir olaydan dolayı banlanmistim.
neyse detaya girmeyeyim, bugün aynı olay olsun aynı tepkiyi yine veririm. yine alır banimi giderim, dönüp de bakmam.

:/
evet öyle bişi olmuştu... ondan sonra da bir kez banlandım X tarafından. yine shini'nin banı üzerine... eyyy X sen bizi kıskanıyorsun... sen hep istiyon ki böyle büyükelçi gibi takılalım...
Oyle bisey oldu dersinde seni haksiz banlayan yoneticiye ne yapildi hic soylemezsin. Hatta adam sirf intikam alacam diye gidip kimlerle ne islere girdi hic oralara resetmi geldi hafizada :)

Yemedim
Daima bekaret kilidiyle gezen 60'lik teyzeler gibiyim.

• Kahkaha
Tepkiler: W
Konu hiç ban yememiş üye. Gayet normal bir şekilde konuya giriyorum ve yorumları okuyorum. Sıra İçlik'in yorumuna geliyor.

- Henüz yemedim.

Aklıma dahi gelmeyen şeyler bir anda geliveriyor ve ister istemez gülüyorum. Espri yaptığı konulardan olsa gerek, en sıradan mesajlarına bile gülüyorum.

Bu arada 1 defa banlandım.

ama ilk olaylı ban benim banımdı en afili ve şatafatlı olan... milli bir olaya dönüşmüştü adeta.. yeniçeri gibi forumun kapısına dayanmıştı herkes.. eximden küs olduğuma kadar herkes banımın açılmasını istiyordu. irc e yeni geçmiştik. ircciler şok "aman tanrım bu da ne böyle" derken bu birlik ve beraberliğimiz herkeşin tüyünü dikleştirmişti. Lari kösem sultan gibi attı kendini tankın tüfeğin önüne haftalarca savaştı benim için dkffjhfjfhf
ay yoruldum hastayım yeter üf
bunu hatırlıyorum. ama hatırlamak istemiyorum.
bence bizimki de fena değildi ksks bizi peşpeşe banladığında bana w kanalıyla 8262525 dakikalık ses kaydı göndermişti... bi tek bizim hatalarımızı sayıyordu; bununla beraber değer verdiğini de aralarda belli etmek istiyor ama pek de beceremiyordu... ksjs o istiyor ki biz hep çiçek olalım...

• Beğen
Tepkiler: X
Oyle bisey oldu dersinde seni haksiz banlayan yoneticiye ne yapildi hic soylemezsin. Hatta adam sirf intikam alacam diye gidip kimlerle ne islere girdi hic oralara resetmi geldi hafizada :)
üff dksj X ben senin bana değer verdiğini biliyorum onu koy bir kenara. o olaydaki ve sonra yelda ile ilgili mevzudaki hassasiyetini ve adaletini de dile getiririm de. ben de seni severim bilirsin. ama aşırı tepki verdiğini de söylüyorum bu olay için. ben hemen böyle çılgınca yükselmene şaşırıyorum.

Geri