Sahsen incinmissin yazacaktim ama aklin yolu bir Pablo hanimcim.içinde ne çok şey biriktirmişsin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sahsen incinmissin yazacaktim ama aklin yolu bir Pablo hanimcim.içinde ne çok şey biriktirmişsin
öderiz yahu senin canın sağ olsun, biriktirme bu kadar shshjdsjyoo altı üstü bi hesap ödeyeceksiniz ne var yani![]()
Şimdi ödemek istemiyorlar ki kfjfnjfbırakın beyler ödesin. kendilerini güclü hissetsin garibanlar kglfj siz de minik süprizler falan yapın. ben iliskimde o on ödüyorsa ben iki tatlı ısmarlayınca havalara ucuyordu adam kgljfjdjdjd. bu konuda da forumda @Yoğurtlu Semizotu nu tek geçerim. senin bonkörlüğünü yirim. gel buraya sana da tatlı ısmarlıcam çok içimden geldi kjdlfjs
Canı sağ olsun mdnndn
Hiç de. Çok bonkör insanımdır. Yeter ki karşımdaki düzgün biri olsun. Hiç dert değil.
Hiç de. Çok bonkör insanımdır. Yeter ki karşımdaki düzgün biri olsun. Hiç dert değil.
pinti erkek bana gay vibeı veriyor ya malesef hgkjŞimdi ödemek istemiyorlar ki kfjfnjf
Cimri olmuş alem kdndn
kulp falan değil güzel kardesimbuna bile biriktirme incinme kulplari takıldı. beyler ispat anında gelir gördünüz mü? acimayin, ödetin. boşverin erkekliği falan. erkek olmak istiyolar ya hani, olsunlar bakalim. bizi evden alıp eve bırakacaklar bak onu da unutmayın. bundan sonra böyle. birakin heveslerini alsinlar, iki güne perişan olup yılarlar zaten. elbiselerinize karışırlarsa özgürüm deyip çıkıyoruz işin içinden ona göre hahahah