Hesabı Kim Ödemeli?

• Kullanıcı eSc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü
Konu sahibi son olarak 4830 gün önce görüldü

Hesabı Kim Ödemeli?

• Hesabı paylaşmak uygun olur yada sıra ile ödemeli

Kullanılan: 13 31.0%
  • Hesabı erkek öder ben hesabı ödemeyen erkeğe erkek demem

Kullanılan: 14 33.3%
  • Ben hesabı erkeğe ödetmem kendim öderim

Kullanılan: 0 0.0%
  • Daveti kim yaptıysa hesabı o öder.

Kullanılan: 15 35.7%

• Kullanılan toplam oy
    42
buna bile biriktirme incinme kulplari takıldı. beyler ispat anında gelir gördünüz mü? acimayin, ödetin. boşverin erkekliği falan. erkek olmak istiyolar ya hani, olsunlar bakalim. bizi evden alıp eve bırakacaklar bak onu da unutmayın. bundan sonra böyle. birakin heveslerini alsinlar, iki güne perişan olup yılarlar zaten. elbiselerinize karışırlarsa özgürüm deyip çıkıyoruz işin içinden ona göre hahahah

bırakın beyler ödesin. kendilerini güclü hissetsin garibanlar kglfj siz de minik süprizler falan yapın. ben iliskimde o on ödüyorsa ben iki tatlı ısmarlayınca havalara ucuyordu adam kgljfjdjdjd. bu konuda da forumda @Yoğurtlu Semizotu nu tek geçerim. senin bonkörlüğünü yirim. gel buraya sana da tatlı ısmarlıcam çok içimden geldi kjdlfjs
Şimdi ödemek istemiyorlar ki kfjfnjf
Cimri olmuş alem kdndn

İsteyen ödesin ya çok kasmayın bu kadar kaçıncı devirde yaşıyoruz. Eskiden kadınlar çalışmıyordu diye erkek kendini bişi sanıp öderdi şimdi kasmamak lazım o kadar… iki kahve ısmarlıyor dünyaları almış tribine giren erkolar var bide çok komikler xd

Hiç de. Çok bonkör insanımdır. Yeter ki karşımdaki düzgün biri olsun. Hiç dert değil.

Düzgün müyüm değil miyim bilemem.Y
emek yerken bana eşlik ettiysen o cüzdanını çantandan çıkartmanı tavsiye etmem..Prensiplerime zıt bir durumda Mematiden daha agresif olurum :) o yüzden cüzdanın çanta kalmalı angie :)

yemeğe çıkabilseydik iyiydi

buna bile biriktirme incinme kulplari takıldı. beyler ispat anında gelir gördünüz mü? acimayin, ödetin. boşverin erkekliği falan. erkek olmak istiyolar ya hani, olsunlar bakalim. bizi evden alıp eve bırakacaklar bak onu da unutmayın. bundan sonra böyle. birakin heveslerini alsinlar, iki güne perişan olup yılarlar zaten. elbiselerinize karışırlarsa özgürüm deyip çıkıyoruz işin içinden ona göre hahahah
kulp falan değil güzel kardesim
ödeme ödetme mevzusu da değil ben zaten diyarbakirliyim bizde eliaçık olma atasporu
ama şunu demeye çalışıyoruz, bu küçük hesapları düşünmek çok varosca
kadını da erkeği de

Geri