Havayıdişleyenadam
Altın Üye
- Web sitesi
- www.lahmacunmovies.com
Tabiki erkak, bağyan sonraki dönem bulaşık yıkamak ilen ilgilenecek çümki.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tabiki erkak, bağyan sonraki dönem bulaşık yıkamak ilen ilgilenecek çümki.
www.instagram.com
nerdeyse hep ben ödüyorumEvet.
Sen odedinmi hiç
nerdeyse hep ben ödüyorum
birkere yemek bir kadin ödemisdi
birkerede dondurmayi ödemisdi
su alman üsülüne bi raslayamadimAlman usulü![]()
piyano kazik deyil ya
Az kaldı hazırlan :p tatlı dedin de ben sana tatlı yapıp getireyim iyi hatırlattın güzel bi tarifim varbırakın beyler ödesin. kendilerini güclü hissetsin garibanlar kglfj siz de minik süprizler falan yapın. ben iliskimde o on ödüyorsa ben iki tatlı ısmarlayınca havalara ucuyordu adam kgljfjdjdjd. bu konuda da forumda @Yoğurtlu Semizotu nu tek geçerim. senin bonkörlüğünü yirim. gel buraya sana da tatlı ısmarlıcam çok içimden geldi kjdlfjs
seni hak edecek ne yaptım….Az kaldı hazırlan :p tatlı dedin de ben sana tatlı yapıp getireyim iyi hatırlattın güzel bi tarifim var
Ya aklıma bi karikatür geldi de şimdi yanlış anlarlar onu atmiyim..seni hak edecek ne yaptım….
Yavas dur...aglicam simdibeyler bırakın kadınlar ödesin. madem bu kadar hevesliler ağalık yapmaya bırakın ödesinler ya. erkek hesap öder beğenmez kırk türlü mana verirler. hesap kendilerine kalsa zaten başka hallere girerler. amaaan ne düşüneceksin bırak ödesinler. erkek çalışır bütün aileye yetişmeye çalışır kabahatli olur. kadın çalışır kendini arzuhan yalcindag moduna sokar ama tek yaptığı şey gratis mayörlüğü. gratisten sonra da cafe fotoğrafları çekilecek hikayeye atılacak ve bütün hayat görevleri tamamlanmıştır artık. beyler, bedel ödetir gibi hesap ödetin acimayin.
beyler bırakın kadınlar ödesin. madem bu kadar hevesliler ağalık yapmaya bırakın ödesinler ya. erkek hesap öder beğenmez kırk türlü mana verirler. hesap kendilerine kalsa zaten başka hallere girerler. amaaan ne düşüneceksin bırak ödesinler. erkek çalışır bütün aileye yetişmeye çalışır kabahatli olur. kadın çalışır kendini arzuhan yalcindag moduna sokar ama tek yaptığı şey gratis mayörlüğü. gratisten sonra da cafe fotoğrafları çekilecek hikayeye atılacak ve bütün hayat görevleri tamamlanmıştır artık. beyler, bedel ödetir gibi hesap ödetin acimayin.
yoo altı üstü bi hesap ödeyeceksiniz ne var yaniiçinde ne çok şey biriktirmişsin