Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Saftır belki, ayırd edemiyordur akla karayı. Ya da herkesin iyi davrandığı, kötülük yapmak, kötü düşünmek istemeyeceği bir durumu ya da özrü olan biridir.
İhtimaller çoğaltılabilir, yeter ki yargılarken aceleci olmayalım.
Ben değilim.
Hele hele sevmediğim bir insana mümkün değil seviyor gibi yaklaşamam fakat sevmediğim insana da saygı duyduğumdan böyle bir intiba bıraktığım olur yer yer.
Kimseyle sorunum yoktur herkesle iyi olmam kimseye yakın hissetmediğimdendir.
İnsanın bir iki tane dostu olur.Diğerleriyle de aramın kötü olacağı kadar muhabbetlere girmem.Zaten hep yapıcı olmuşumdur.Kötü şeyleri bile iyi yönden düşünüp kendimi üzmemeye çalışırım.Ölümlü dünya bana mı dert olacak yahu.Herkes zaten hakettiğini yaşıyor.:tatlı:
Pek mümkün olmayandır.
Gerçi herkesin saygı duyduğu insanlar tanıyorum. "Sevmem ama dürüsttür" diye nitelendirilen insanlar da var. Herkesle arayı iyi tutmak mümkün olmayabilir ama birçok kişinin doğru bulduğu y insan olmak mümkün sanırım diyerek konunun açısını değiştiriyorum :d
Bu biraz ben oluyorum. Ara iyiliğinden ziyade belli bir mesafe sınırları çerçevesinde insanlarla muhabbetim olmasından mütevellit genel olarak istediğim zaman etrafımdakilerle iletişim kurabilecek durumdayım. Halledilmesi gereken bir iş var diyelim ya şu kişi ile sen konuşsan olmaz mı? diye tekliflere maruz kalıyorum.