Herkesle arası iyi olan insan

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 893 gün önce görüldü
Her kızla aram iyi ama erkekler için aynı şeyi diyemeyeceğim beni pek sevmezler zaten bende onları sevmiyorum sorun kalmıyor.. Herkesle arası iyi olan insanı da alnından öpüyorum siz nasıl yapıyorsunuz o işi..

Yargılamamak ve peşin hüküm vermemek lazım.Kişinin kendi tercihidir (:
Herkese karşı hoş görülü olmak başka, bunu yapabilirim.
Ama herkesle aramı iyi tutmak gibi bir durumum olamaz.

Parıl parıl parlar, ısıl ısıl yanar, mavi mavi boncuklar dagıtır, hep kandırır.. : ))
Böyle insanlar yalniz kalmaktan müthis bir sekilde korkarlar.

En korktuğum insan tipi öylelerinden uzak durmaya çalişirim hep

Cevresinde sayılı kisi varsa ve onlara hitaben herkes diyorsa olağan bir seydir.Disarida kalanlar hosgoruden nasibini almış kisilerdir.

Kimseyle arası iyi olmayan herkesle dalaşan insanların sevmediği beğenmedi insan tipidir.

Eğer hayatta bir çizgin bir duruşun varsa muhakkak birileriyle bir yerde bi şekilde ters düşersin, herkesle arası iyi insan herkese he gülüm he gülüm diyen insandır.

Ne kadar ön yargılı insanlar varmış.
Herkesle arası iyi olan insan, tahammüllü sabrı çok olan insandır.
Hayata çok başka bir pencereden bakan insandır.
Hayatın güzel bölümlerini görmeye çalışan insandır.
Hayattan tat almayı bilen insandır.
Hayatı ve yaşamayı seven insandır ..

Hepinize tahammül edebiliyo işte, niye sevmiyosunuz asjklhjkl

Etliye sütlüye karışmayan , tepki çekmemek adına tepki vermeyen, sevgi pıtırcığı, aşk böcüğü üyeler

Ya insanlardan korkuyordur, yada insanları tanımıyordur.

Herkesle olmasa da genelde forum içi (reel de) kişilerle aram iyidir.Yalnızlık psikolojisi değildir bu.
Kimseyi kırmamak için her durumu espirili yolla anlatmaya veya nazikçe açıklamayı ben ailemden öğrenmişsem,bu terbiye ile büyümüşsem böyle gelip giderim.
Herkesle aram kötü olup ''ne kadar kötü insan'' diye anılmaktansa ''saf'' diye anılmayı yeğlerim.

İyi ilişkiler kurabilen insanlara kulp takabilmek için kalıplaşmış cümle.
Yalakalık ile, cıvıklığın kıyısına yanaşmadığınız sürece herkesle aranızın iyi olmasını, ama azıyla samimi olmanızı tavsiye ederim. İletişime geçmekten kaçınan, iletişime geçmeyi başaramayan ve dünyasına üç beş insan alıp onlar dışındaki herkese duvar olmuş insanların, iletişime açık insanlara bu kadar yargılı yaklaşmasını tasvip etmiyorum.

Öyle insanlar gördüm ki menfaatleri zedelenmediği sürece hoş,menfaati zarar görmesin diye yeri gelince kukla olan.
O yüzden az ve öz seçiyorum.Ders aldım.Kulun kuluna boyun eğmeyi Rabbim bana göstermesin ,her zamanki gibi.Mert olsun kafi.
Herkesle iyi olan (bazı insanlar) biraz da bencil bana göre.Nabza göre şerbet vermek misalidir huyu.Yürekten olduğuna inanmıyorum.Rüzgar ne yandan eserse o yana göre salınan dallar yerine içi dolu başaklar tercihimdir.
Allah onlardan razı olsun.

Geri