Herkesle arası iyi olan insan

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 894 gün önce görüldü
Igrendigim ve asla olamayacagim insan tipi.

bugün de daha samimi bir inasn olmak adına bi' kaç kişiyle kavga edip herkesle aramı iyi etmedim anne

Saftır belki, ayırd edemiyordur akla karayı. Ya da herkesin iyi davrandığı, kötülük yapmak, kötü düşünmek istemeyeceği bir durumu ya da özrü olan biridir.

İhtimaller çoğaltılabilir, yeter ki yargılarken aceleci olmayalım.

Ben nasilim ? Sevmeyenim varmidir bu diyardaa

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ben değilim.
Hele hele sevmediğim bir insana mümkün değil seviyor gibi yaklaşamam fakat sevmediğim insana da saygı duyduğumdan böyle bir intiba bıraktığım olur yer yer.

Kimseyle sorunum yoktur herkesle iyi olmam kimseye yakın hissetmediğimdendir.
İnsanın bir iki tane dostu olur.Diğerleriyle de aramın kötü olacağı kadar muhabbetlere girmem.Zaten hep yapıcı olmuşumdur.Kötü şeyleri bile iyi yönden düşünüp kendimi üzmemeye çalışırım.Ölümlü dünya bana mı dert olacak yahu.Herkes zaten hakettiğini yaşıyor.:tatlı:

tiksindiğim insan tipi. düşmanım ol saygı duyim yalaka olma

Oldukça samimiyetsiz ve yapmacık bulduğum insandır.

Nabza göre şerbet verendir.

Nemrudun oğlu bana bile uzak bu ara.

Benim daha burda bile görmeden, karakterini sevmediğim uzak durduğum insan var.

Ben birisine uzaksam zerre güvenmediğimdendir. Herkesle aynı olamazsın

Pek mümkün olmayandır.
Gerçi herkesin saygı duyduğu insanlar tanıyorum. "Sevmem ama dürüsttür" diye nitelendirilen insanlar da var. Herkesle arayı iyi tutmak mümkün olmayabilir ama birçok kişinin doğru bulduğu y insan olmak mümkün sanırım diyerek konunun açısını değiştiriyorum :d

uzaktan uzağa
kızlarla aram iyi

Bu biraz ben oluyorum. Ara iyiliğinden ziyade belli bir mesafe sınırları çerçevesinde insanlarla muhabbetim olmasından mütevellit genel olarak istediğim zaman etrafımdakilerle iletişim kurabilecek durumdayım. Halledilmesi gereken bir iş var diyelim ya şu kişi ile sen konuşsan olmaz mı? diye tekliflere maruz kalıyorum.

Evliya gibi adamdır! Öyle birini bulursanız yanından ayrılmayın

Geri