Her şeye rağmen, bu dünyaya gelmek ister miydik?

• Kullanıcı Mastor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
diğer tarafa gidince
beni yine buraya postalarlar gibime geliyor

Gelmek isterdim, ama bu dönemde olmak mı, cıks...

Calistiracaklarsa yok gelmeyecem ben ya

isterdim baba. yok oyle gelmek istemezdim falan. gelip norvecte isvecte dogsak gelmemeyi dusunecek miydik acaba? herkes bi tripli tripli konusuyor. sacmalamayin. hayat guzel her seye ragmen yasiyoruz ve yasanilacak noktaaaa

Nefes alıp vermenin şükür sebebi olduğuna inanan onca insan varken ve benim için de aynı şey geçerli iken.
Her seye ragmen,
yaşamak güzel...

Son düzenleme:
bizim diyor konum olarak
bu evrende özel bir yerimiz yok

Emaneti bize teklif ettiklerinde, biz kabul ettiysek, burda olmayi da tercih etmisizdir zaten.

Yaratıcı bu dünyaya gelmemizi istedi, biz de geldik. Dünyaya gelmenin bizim tercihimiz olduğunu düşünenler, bu dünyada bir şeyleri tercih etmiş olmayı umut edenlerdir; bizlik bir şey yok, irademizin üzerinde başka bir irade var ve o bizi tekrar diriltecek. "İstemiyorum" deme lüksümüz var mı?

bu dünyanın güzel olması yada kötü olması bizim elimizde seçimlerimiz iyi ve doğruysa yaşamak güzeldir ve tekrar gelmek bilmiyorum diğer taraftaki duruma göre bu fikrim değişebilir

Dünyaya gelirken sormadılar, yine gelecek olsak yine sormazlar. Sorarlarsa istemediğimi söylerim.

Aslında bu da umurumda değil...

madem geldiniz
gidin kahvaltı yapın

Isterdim tabi, yapmak istediklerimi ucundan yakaladim bir kere yasadıkça yaşayasım geliyor. Bu hayata daha neler sigdirabilecegimi merak ediyorum, bu merakla bile yasanir yahu.

Çocuklarıma sahip olmak için isterdim.
Fazlasında gözüm yok.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Tabikii , hayat güzeldir ya , pes etmek benlik degil.

Bilmem açıkçası net bir cevabım yok, istersem de başka bir dünya bilmediğimden belki. Yine de bir sincap gibi yaşamak isterdim mesela,
Yani yaşamanın dışında ve ötesinde hiçbir şey beklemeden,
Yani bütün işin gücün yaşamak olacak...
Canım Nazım...

Geri