Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
isterdim baba. yok oyle gelmek istemezdim falan. gelip norvecte isvecte dogsak gelmemeyi dusunecek miydik acaba? herkes bi tripli tripli konusuyor. sacmalamayin. hayat guzel her seye ragmen yasiyoruz ve yasanilacak noktaaaa
Yaratıcı bu dünyaya gelmemizi istedi, biz de geldik. Dünyaya gelmenin bizim tercihimiz olduğunu düşünenler, bu dünyada bir şeyleri tercih etmiş olmayı umut edenlerdir; bizlik bir şey yok, irademizin üzerinde başka bir irade var ve o bizi tekrar diriltecek. "İstemiyorum" deme lüksümüz var mı?
bu dünyanın güzel olması yada kötü olması bizim elimizde seçimlerimiz iyi ve doğruysa yaşamak güzeldir ve tekrar gelmek bilmiyorum diğer taraftaki duruma göre bu fikrim değişebilir
Isterdim tabi, yapmak istediklerimi ucundan yakaladim bir kere yasadıkça yaşayasım geliyor. Bu hayata daha neler sigdirabilecegimi merak ediyorum, bu merakla bile yasanir yahu.
Bilmem açıkçası net bir cevabım yok, istersem de başka bir dünya bilmediğimden belki. Yine de bir sincap gibi yaşamak isterdim mesela,
Yani yaşamanın dışında ve ötesinde hiçbir şey beklemeden,
Yani bütün işin gücün yaşamak olacak...
Canım Nazım...