Her sevgilisiyle ' evleneceğiz biz ' moduna giren insan

• Kullanıcı Raven
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 2381 gün önce görüldü
tanımlama içinde yer alan her sözcüğüyle umulmadık tokatlar yer

Evlenecem Diyerek kandırır amacı başkadır

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bazı sevgilileriyle evleneceğiz moduna girmemeli insan.

Buda ağır olmadımı be ? , hem her kadın bilincinin %95 ne ulaşmış değil , bukadar global ve evrensel düşünüpte erkeğe "haklısın aşkım biraz takılalım en azından olmassa olmaz ayrılır başkalarıyla deneriz asla misyonumuz evlenmek olmamalı , elzem bir durum yada farklı bi açı yakalarsak evleniriz" demez be annem öle bi dünya yok yani , herkes yola nihai bi sonuç amaçlı çıkmadı sürece bişileri itekliye itekliye , desise yapa yapa yürütür , hayır insan oğluda göt biraz ondan diyorum.

Tamam erkenci davranıp karşı tarafı bu şekilde kandırıp umuduyla oynayan erkek/kadın mevcut.
Genelde yapanlar erkekler , küçük tüfeklerini doldurmak tek dertleri çoğu zaman.

Yani ben hiç tibette yetişmiş bir keşişimsi çift görmedimki "evlenemeyebiliriz bazı şartlardan dolayı ama moral bozmayalım devam edelim ilişkimize" diye birbirlerini telkin etsin.

Fuckbody takılalım sevgilim asla ama asla evlenmeyelim tamam mı? Bak bunun hayalini kurma aman diyim cümle içerisinde kullanırsan ya saf olursun, ya kezban olursun, ya salak olursun sakın haa. Ama fuckbody takılırsak ya da akışına bırakırsak bence kesin evleniriz.

Karşısında ki iyi rol kesiyor demek ki..

Her sevgili ile bu moda giriyorsa özel hayatı başarısız olan insandır. Hayal kırıklıkları vardır. Sonuca ulaşması düşük ihtimaldir.

bazen
evlenmek istio insan
sonra düyün mazraflarına bi bakiyosun
dellenmek istio insan

olur mu böyle
nası evlenecez
bi de diyosun ki
en az 3 çocuk
sayın cumurbaşkanım
sokarım nasihatine​

Gelecek kaygisina düşmüştür

İster fuckbody ol, ister evlen herkesin niyeti kendine beni bağlamaz, kime laf soktuğumu da hatırlamıyorum zaten de anlayan anlamış o dönem ljks

Asiri romantikse demek.

harem kuracak belki ağam :)
nelerle uğraşıyoruz heyhat

Ciddi olmayacağım biriyle gönül ilişkisi kurmam. Bu nedenle de evde kaldım. Her yaşadığın ilişki bir gün gelir seni tekrar bulur. Hayat yaşanıp bitmiyor. Sürekli geçmişin ile yüzleşiyorsun. İyiliklerin de, kötülüklerin de bir gün hatırlanıyor, hatırlatılıyor.

Belli bir yasi asmin kisilerin hoşlanma dönemlerini gecen ve belli asama, sure kaydedilen iliskilerinde baska ne düşünmesi gerekiyor anlamadim. Seviyorumdur ki bir suredir birlikteyimdir. Seviyorsam da birgun ayrilacak olma ihtimalinin tersi olan evliliği aklimdan geciririm ama illa olacak demem desem evde kalmis olmazdim sjxjs yalniz aksi dusuncede olanlar iyi vakit geçirmek amaciyla mi sevgili ediniyorlar cok merak ettim. :cici:
Ha daha yeni yeni tanışırken evlilik lafi edenler oluyor, o cok degisik. Her kadin yemez ama yer gibi yapar, napsin. :aeg: tek derdimiz evlilikti sanki vallahi komik oluyorsunuz, yabmayin. :/

Geri