Her sevgilisiyle ' evleneceğiz biz ' moduna giren insan

• Kullanıcı Raven
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 2377 gün önce görüldü
Olumsuz sonuçların oluşturduğu hasar fazladır. Bunun benzeri yaşanmış bir olay vardır.

Bknz: 7 Hazirandan önce beyaz türklerin geride kalan dönemde HDP ile yaşadığı “Devrimci Aşk”,Yeşilçam'ın hüzünlere boğan romantizm karışımı dramatik filmleri gibi aslında şov gösterisinde bulunan “Beyazların” bir bütün olarak ayrışmasının da özeti gibiydi.Türk siyasi tarihinde belki de ilk defa “Beyaz Türkler ile Bembeyaz Kürtler” devrimci aşk ruhuyla nikah masasına oturmuş,“Bir yastıkta kırk yıl” dilekleriyle tuhaf bir gelin-güvey görüntüsü oluşturmuşlardı.Ancak olmadı. “Mutluyuz Evleniyoruz” görüntüsü, kısa süre zarfında “Bir ay sonra boşanıyoruz” şeklinde sürpriz yaptı.Demekki neymiş: Beyaz kürtler ve bembeyaz kürtlerin evliliği Aşk bir sudur iç iç kudur masalından ibaretmiş.

B3nV5zuIQAEESFz.jpg

Bu gibi durumları lisede görüyoruz( liseli kardeşlerim alınmasın)

Evlenemezlerse sıkıntı büyük. Genellikle biz kadınlar öyle bir beklenti içine gireriz.

Evlenmeyeceksen ne zamanımı alıyorsun asjhashak :sırıt:

Bi ben giremedim şu moda. Böyle bi beklenti içine girip kendinizi heder etmeyin bence.

Daha rahat saaaapmak icindir.

Evlenmeyeceğinle sevgili olma :liv:

1 sevgilin olsun senin olsun hahdjajs .p

20li yaşlarıma kadar bu bendim.
Ama en azından kimseyle takılmak için birlikte olmadım.
Hepsiyle evlensem bir sürü kocam olurdu bir sürü koca çaprı bir sürü kredi kartı.p

Genelde içindeki bastırılmış duyguların dışarı vurması sonucu her sevgili olduğu kızı sahiplenme ve evlenecek gibi bakması yada beyin yaşının gelişmemiş olmasından dolayı kurduğu hayaller ürünüdür.

Bu konu kime laf sokmak için açılmıştı ya akshksj

erkekler her kızla takılıp bilmem ne yapmak için moda giriyorlar kızlarda bundan razıysa oda farklı bir hayaldir tabi biriyle evlenemyi düşünmek ki evlendiğin kişiyle bunu istemek beynin gelişmemişliyle bir tutanında beyninden şüphe ederim

Gumus yuzuk takip 'aramizda sozlendik' diye gezinirler ya bide ajsdkfksl

Evlilik hakkinda pek bi fikri yok demektir.

Geri