Her sevgilisiyle ' evleneceğiz biz ' moduna giren insan

• Kullanıcı Raven
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 2377 gün önce görüldü
Bkz yine hüsran
Bkz lütfen tekrar deneyiniz

Komik olmayın yahu akışına bırakın bir şeyleri zorla elde edeceğinize ağır ama sağlam adımlarla elde edin.

Napalım umut fakirin ekmeği
Sevgililerimiz boylarından büyük kelamlar etmeseydi .p evlenirdik yapacak bişey yok.
Bu sefer harbi evleniyorum :D

Liseli aşıklar gibi cafelerde sahillerde zaman geçirmenin yanında boş ev arayışlarına girmekle de zaman kaybetmek istemeyen insan.

Ben evlenmek istemediğimi söylediğim için baştan kaybediyorum.

Açık olun biraz. Adama sonra gülerler

Evlilik hayalini veya hazırlığını mod olarak tanımlamaktan çok daha iyidir. Kişinin niyeti safi ise bunda ne zarar var? Nasiptir veya değildir bu kimseyi ilgilendirmez. İnsanın sevdiğiyle evlenme hayali kurması gayet doğal. Sadece bu çerçevede bakacaksak bunu "moda girme" kisvesiyle göstermek hiç akıllıca değil.

erkeğin en güzel yalanlarından biri
yok ailemle tanıştırcam ciddiyim ayağı

Evlenmeden olmaz teorisine karşı ileri sürülmüş teori.

Bazıları sevgili bile olmadan bu düşünceye kapılıyor. Nasıl bir ruh halinin ürünü bilemiyorum.

Vay arkadaşşş ya ben çok yalnışım ya siz sevgilim ile evlilik hayali kurmayıp ne yapcam la. herkes gelecek planı yapar o plana sevgilimi katmışım yanlış mı hata mı ??? kaç para ulan bir hayal neyse verelim parasını

Yaş biraz şolunca öyle şoluyo :oy:

durmak yok, denemeye devam. en azından bir umut var, ya pes ederse? :d

Tabi gömlek değiştirdiğiniz gibi sevgili değiştirdiğiniz için kurmayın öyle hayaller, gerek yok nasıl olsa gerçekleşmeyecek..

Bu işlerden pek anlamam ama, sevgililik denen şeye güvenipte, evlilik gibi bir kaideyi nasılda bunun üstüne oturtmaya cesaret edebiliyorlar !!!

Geri