Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Heee siz Vanlılar “zarok” veya “miço” kullanıyorsunuzdur muhtemelen erkek çocuk için.Mêre kiye kimin kocasi kjkhkv
Yooo anlıyoz gayet. Sen Rizenin bir köyündeki yaşlı bir teyzemizi ya da Edirnedeki bir amcamızı ne kadar anlıyorsan o kadar anlıyoruz işte.E daha kendi aranızda anlayamıyorsunuz ama offff
Tilkiye esir olacağıma, aslana ölürüm.Bila mirov kuştiyê şêra be ne girtîyê rovîya be.
Tercüme edemedim ama güzel bir atasözü)
Ben onları da anlamıyorumYooo anlıyoz gayet. Sen Rizenin bir köyündeki yaşlı bir teyzemizi ya da Edirnedeki bir amcamızı ne kadar anlıyorsan o kadar anlıyoruz işte.
Bölgesel ağız farklılıkları.
Erker (qurin yada lawık)………. kız (qizin yada keçık) çocukta evet genel olarak zarok işteHeee siz Vanlılar “zarok” veya “miço” kullanıyorsunuzdur muhtemelen erkek çocuk için.
Güney taraflarında “kiçk” ve “mer” kullanılıyor.
Evet sonuncusu argo.Bence W ‘ nun yazışından kaynaklı anlayamıyoruz :d Söylendiği kadarını duyduğu gibi yazıyor.
Hadi çen gayme “ne kadar” onu anladım “merikiye” de kimin oğlusun onu da anladım sayayım ama diğerleri çağrışım yapmadı.
Bu zaroğu nerden duydum ben ya dur
Ben argo diyecektim de sonra başka bişeydi belki diye söylemedim evet ı bildiğimiz küfür kjkgkgEvet sonuncusu argo.
Nerden ? Yol üstünde falan mı kjkhkgBu zaroğu nerden duydum ben ya dur
Küfürden ban o zaman hadiBen argo diyecektim de sonra başka bişeydi belki diye söylemedim evet ı bildiğimiz küfür kjkgkg
Nerden ? Yol üstünde falan mı kjkhkg
Heee bak şimdi onu da anladım. G*t demek.Evet sonuncusu argo.
Yanlız çok sevinme ben değil w nin postu küfürlü kjkhkKüfürden ban o zaman hadi
Evet demek ki w nin yazım hatası khvjghdHeee bak şimdi onu da anladım. G*t demek.
Duyduğunu yazman eğlenceli oldu. Puzzle gibi çözmeye çalıştık :d
Ahhh W üzümlü kekimmmYanlız çok sevinme ben değil w nin postu küfürlü kjkhk
Heee bak şimdi onu da anladım. G*t demek.
Duyduğunu yazman eğlenceli oldu. Puzzle gibi çözmeye çalıştık :d
Cingene Kurtcesi var mi varsa bence bu....
Cingene Kurtcesi var mi varsa bence bu....