Psinoza
Bronz Üye
bilmem kaç yıldır kürtlerle yaşayıp, en basit gündelik kelimeleri bile bilmemek ayıp geliyor bana.Vara vara: Çabuk çabuk. (Doğru mu?)
mesala vara diye bir kelime yok, were were var o da "gel gel" demek.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bilmem kaç yıldır kürtlerle yaşayıp, en basit gündelik kelimeleri bile bilmemek ayıp geliyor bana.Vara vara: Çabuk çabuk. (Doğru mu?)
Hiç birini anlamadım desem çok Kürtçe değiller sanki Zazaca falan olabilir (lehçe)Çen gayme
Ele virigin
Merikeye virigin
Aye künege
Bunlari Havza Kurtleri cok kullanir hatta cumle arasinda bizim de kullandigimiz oluo.
En Kürt sensin sanıyordum offff -_-Hiç birini anlamadım desem çok Kürtçe değiller sanki Zazaca falan olabilir (lehçe)
Kürtçenin 4 alfabesi var bebekamınEn Kürt sensin sanıyordum offff -_-
Neyi sorani sfdgffbgvhjgnnmnSorani
sdghfhsfgshgsdaghagfsfaff bu kadar gülmüş olamam yagsdhgsdgagaggaga çok boşluğuma geldiçdsflNeyi sorani sfdgffbgvhjgnnmn
Tmmm vurmayın xdxdxd
Çımadilê min li hevket
(midem bulandı)
na, ji ber lakirdiya artc...Çımanexwaşi yoksam
Ne demek zazaca.... orjinal Kurtce bu.....Hiç birini anlamadım desem çok Kürtçe değiller sanki Zazaca falan olabilir (lehçe)
Piçuke ne femaye kjkhkhna, ji ber lakirdiya artc...
Ben alaylıyım bunu @HosgeldinHarunAbi yada @Karga ya soralımNe demek zazaca.... orjinal Kurtce bu.....
Ya Rabbel alemin... onlar ne bilecek Havza Kürdü mü...
Aslen Kürt'üm ben tabiki biliyorumSen Kürtçe biliyor muydun ya?
@HosgeldinHarunAbi bilir Kürtlerle ilgili herşeyi yani öyle umut ediyorum kjkhYa Rabbel alemin... onlar ne bilecek Havza Kürdü mü...
Oha bunu şimdi öğrenmem peki… fjfjfjAslen Kürt'üm ben tabiki biliyorum))
Mêre kiye kimin kocasi kjkhkvBence W ‘ nun yazışından kaynaklı anlayamıyoruz :d Söylendiği kadarını duyduğu gibi yazıyor.
Hadi çen gayme “ne kadar” onu anladım “merikiye” de kimin oğlusun onu da anladım sayayım ama diğerleri çağrışım yapmadı.