Her forumda olan üye tipleri

Konu sahibi son olarak 1042 gün önce görüldü
2007 yılında toyto diye bir üye vardı...sanarsın forum amiri..bi havalar bi havalar..birde foruma girdiğinde selam vermezsen şekil yapıyordu..

Kaos sever uyeler: ben ve basak basi cekiyoruz ama bu tatliligimizdan bir sey kaybettirmiyor. Bu uyeler kaos ciksin diye kaotik konulari yukari tasir, kavga ciksa da 3-5 ban gorsek nesemiz yerine gelse diye dusunur.
Ay bu ben uyeler: her lafi kendi uzerine alir, kesin bana diyor diye tribe girer ayrica gider bir de uzerine kendisi laf sokar. Oysa konunun kendisiyle hicbir ilgisi yoktur. Keske anlasadir. Ama anlamiyordur. Neysedir.
Daha, herkesle iyiyim canim uyeler, durmadan konu aciyor efendim durduramiyoruz uyeler, akp genclik kollarina uye uyeler, hukumet istifa uyeler, ya kardesim onu bunu bosver bana kiz bul uyeler, meclis toplantisi yapan yonetici uyeler var. var da var telefondan o kadar yazamadim..
Keşke ölsen.

Sade gibiler..
Kahve icmeden kendine gelemezler.. karton bardakta on kahve icseler de kesilmezler.. ceyizlik fincanda yanında lokumuyla ictikten sonra " oh be kahve ictiğimi anladım" derler.
Ve bu kişileri bir kahve teklifiyle kandırıp yanında carşı pazar gezdirebilirsin.
cünkü onlar o kokunun müptelasıdır.
sabrederek kavuşma anını beklerler....

bi karma daha nerden bulacaksınız
bulamazsınız
anca idare edersiniz

benim gibi nadide birisi olmalı bnc

önceki yorumlar da bahsi geçen tipler hâlâ mevcut, kadının biri resmen kendinden bahsetmiş : ddd

La'edri gibiler...
Bunlar şiir okur, şiir yazar ve şiir icerler...
özlü sözler onlardan sorulur.
giden sevgilinin ardından kapak sözler yazar.. " Sen bitmiş bir kitabın ölmüş karakterisin" gibi..
en iyi laf sokucu, atarlı, intikam sözleri sitemli sözler, acı sözler, ağır abi sözleri, acıklı sözler vs. vs. edri gibi üyelerin kimliğini oluşturur.
ve depresyona yatkındırlar.
senede 2,3 defa depresyona girerler.. ruhları cekilmiş bir vaziyette foruma girer ve "siz hala yaşıyor musunuz?" diyerek etrafa depresyon yaymaya başlarlar..
ve ardından belli saat aralıklarıyla, her şeyden nefret ettiklerini dile getiren üyeler görülmeye başlar..

Geçenlerde şey fark ettim ben de... sadece belli iki kişinin yorum yazmasını bekleyen kullanıcı. O iki kişi yorum yazınca online oluyor, yorum yazıyor, katılıyor ve beraber offline oluyor...
O'nun gibi kullanıcılar.

benim gibi naif ve müko tipler

Geri