Hatem
Elmas Üye
İstemsizce komutan logar çıktı ağzımdan bqSen kimsin ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İstemsizce komutan logar çıktı ağzımdan bqSen kimsin ?
Keşke ölsen.Kaos sever uyeler: ben ve basak basi cekiyoruz ama bu tatliligimizdan bir sey kaybettirmiyor. Bu uyeler kaos ciksin diye kaotik konulari yukari tasir, kavga ciksa da 3-5 ban gorsek nesemiz yerine gelse diye dusunur.
Ay bu ben uyeler: her lafi kendi uzerine alir, kesin bana diyor diye tribe girer ayrica gider bir de uzerine kendisi laf sokar. Oysa konunun kendisiyle hicbir ilgisi yoktur. Keske anlasadir. Ama anlamiyordur. Neysedir.
Daha, herkesle iyiyim canim uyeler, durmadan konu aciyor efendim durduramiyoruz uyeler, akp genclik kollarina uye uyeler, hukumet istifa uyeler, ya kardesim onu bunu bosver bana kiz bul uyeler, meclis toplantisi yapan yonetici uyeler var. var da var telefondan o kadar yazamadim..
Keşke ölsen.
Keske soylesen gordugum an ss alip raporlarim. Gozum uzerinde. Hem bir avukata yakisiyor mu oyle konusmalar...Bir laf var ama soylersem banlanmam mumkun.
deme yaaaO toyto bendim yalnız.