Her forumda olan üye tipleri

Konu sahibi son olarak 1040 gün önce görüldü
oooo feci laf sokmalar var konuda.: ))

yalnız karşı takımı sahada göremedik. 11 misafirin içinde misiniz acaba gençler?

Ben durum saptamasi filan zannediyordum.
"Deneysel yasiyorum tesadufen hayattayim" gibi hissediyorum bazen.
Neyse Kotu ama iyi maksatli kotu, yani yapici mahiyette kinayici laflar sokun bari :)

Multiler; Bir multinin genel itibariyle yapacağı ilk şey yazı stilini değiştirmek olur öncelikle. Normalde Türkçe'ye pek dikkat etmeden yazıyorsa daha özenli yazar multi kardeşizmiz. Yok dikkat ederek yazıyorsa bilinçli dikkatsizlik yapar.

Fevri tipler: En ufak bir satasmaya -kendisine olduguna eminse- aninda acikca karşılık verir. Uygun zamanı beklemez ya da o da gizliden laf sokmaz. Forumun olağan işleyişini bozan ve forumu huzursuz eden uyuz tiplerdir sdfhkjl

Kişinin özel hayatına salakça yorum yapanlar.
Yaptığı yorumları dolaylaya dolaylaya bir hal olanlar. :tatlı:
-bunları okuyup bir de açıklama yapmak zorunda kalıyorum.

Bir de yönetici olunca sadece yöneticiyim ben vasfı ile renk taşıyıp KARAKTER taşıyamayan yöneticiler. :tatlı:

benzer bi konu maria puder de mi açmıştı, forum üyelerini tanıma kılavuzu gibi bi şeydi sanırım. :cici:

Hızla laf sokma konusuna dönmüş wjzjs

Ahali ucuyorsunuz yinee..
Orda havalar nasıl
Ayağı yere basacisalar :umursama::umursama:

Hepsinde aynı kişiler her forum da eğlence amaçlı açılmış gördüklerim yani niye hepsine üye olayım ki farklı bi amacı olan forum olsa neyse bir tek oyunlar aktif, yine burası diğerlerinden biraz daha iyi

Bulduğu her fırsatta laf sokan üyeler var birde ben birşey demiyorum siz görüyorsunuz mikemmel anlatmaya gerek yok :gamer:

her zaman pozitif etliye sütlüye karismayan
kavga esnasinda uykusundan uyanmis masum bir cocuk gibi olan bitene anlam veremeyen sonra aman yiyin birbirinizi dercesine gidip uykusuna en tatli sekil de devam eden
boyle Grifikir gibi uyeler de var.s

Ben kız nickiyle giren erkek yönetici gördüm burda ya. Kendini utanmadan övdü adam :)

Ağzıyla kuş tutsa inandıramaz. Bütün ciddiyetini kaybetti. Bir yıldır yazdıklarını okumaya değer bulmuyorum.

UltraMerdo nerdesinnn zalim en sevdigim uye :D

Konu içeriğini görebilmek için mesaj yazması gereken, bunun için üye olması gereken tipler vardır birde. O an üye olur ve asla bir daha geri dönmez :D

Yorum yapmayacak kadar cool olduğu için laf sokanların yorumunu beğenmekle idare edenler xd

Noah’ın kimden bahsettiğini merak etmeyecek kadar elitlique üyeler xd

Makus talihi banlanmak olan üye : Süleyman
Etliye sütlüye karışmayan üye : Bahar
Atanamadığından kendine oyalanacak yer bulan üye : Zeynep
Emekli modunda bir var bir yok olan üye : Efrasiyab , Professor
Zengin olmak uğrunda forumda fasfakir takılan üye : Zifir

Geri