Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yani hâlâ banlı olmasına üzülüyorum.. tamam tartışma yaptım, biraz laflaştık ama gelse kesinlikle kamki olurum ya.Cool görünmeye çalışanlar; “Mesajları okumuyorum, daha önemli işlerim var” diyip 7/24 forumda olan tiplerdir. Uzman olduğunu sandıkları tek konu vardır. Onunla ilgili jargon kelimeler kullanarak entel olduklarını düşünürler. Soğuk ve kendini beğenmiş davranışlarının cool olduğunu zannederler. Sabit fikirli ve dar görüşlülerdir. Yazıktır onlara, kıyamamdır xd
Yazdıklarını kendinden başka kimsenin anlamadığı üyeler: Savunma gerektiren bir konuda gılgamış destanı gibi bir metin yazarlar. Tabii ki çok cool yazarlar xd karşısına geçip “şair burda ne demek istemiş” diye düşünmeniz gerekir. Sonuç olarak he diyip geçersiniz xd
Sinsirellalar; Olaylara karışmayıp uzaktan sadece izleyerek yanındakini fişekleyen üye tipleridir. Kendileri hiçbir olaya karışmadığı için melek ilan edilir. Olası tartışma durumunda kankilerini öne atarlar xd
Arkadan konuşan tipler: ilgili üye forumdayken tek kelime dahi etmeyip, olmadığı ilk fırsatta arkasından sallayan delikanlılardır. Nasıl bir kralsınız helal dedirtirler xd
Konuyu bilmeden banlayan tipler: Tartışmayı okuyamayacak kadar cool ve yoğun oldukları için ismi geçen herkesi banlayarak geçerler xd