Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yaa o bende engelliydi, mevzu ne bana da anlatınn. evet engelledim ama merak ediyorum ama engelli yaniiiMilletin de çok umarındaymış gibi birilerini engellediğini sürekli dile getiren üye.
bknz;
“Ay pardon o kişi bende engelli, ben yazdıklarını göremeyince bana diyosun sandım.”
“Engellediklerim var. Engelledim. Bilin yani, engelledim ben.”
“benim engellediklerim olduğu için ben bazı yazıları göremiyorum mevzularda kopukluk oluyor.”
“Engel güzel şey, engelledim mutluyum”
“O kişi bende engelli, söylemiş miydim?”
Ben hep belgesel izleyen biri olduğum için kaos takip etmiyorum o yüzden engelliyorum.. engellediklerimin hepsi böceeek iftiracıların hepsini engelleyin, ben öyle yapıyorum çünkü mütüş biriyim..yaa o bende engelliydi, mevzu ne bana da anlatınn. evet engelledim ama merak ediyorum ama engelli yaniii
boru mu o ney yaBen hep belgesel izleyen biri olduğum için kaos takip etmiyorum o yüzden engelliyorum.. engellediklerimin hepsi böceeek iftiracıların hepsini engelleyin, ben öyle yapıyorum çünkü mütüş biriyim..
Engellediğimi söylemiş miydim? Engelledim yani bilin, boru değil uğraştık o kadar.
Kaos sever uyeler: ben ve basak basi cekiyoruz ama bu tatliligimizdan bir sey kaybettirmiyor. Bu uyeler kaos ciksin diye kaotik konulari yukari tasir, kavga ciksa da 3-5 ban gorsek nesemiz yerine gelse diye dusunur.
Ay bu ben uyeler: her lafi kendi uzerine alir, kesin bana diyor diye tribe girer ayrica gider bir de uzerine kendisi laf sokar. Oysa konunun kendisiyle hicbir ilgisi yoktur. Keske anlasadir. Ama anlamiyordur. Neysedir.
Daha, herkesle iyiyim canim uyeler, durmadan konu aciyor efendim durduramiyoruz uyeler, akp genclik kollarina uye uyeler, hukumet istifa uyeler, ya kardesim onu bunu bosver bana kiz bul uyeler, meclis toplantisi yapan yonetici uyeler var. var da var telefondan o kadar yazamadim..
Bu anlatılanlara göre ben üye değilim. Guest guest takılıyoruz şurda.Kaos sever uyeler: ben ve basak basi cekiyoruz ama bu tatliligimizdan bir sey kaybettirmiyor. Bu uyeler kaos ciksin diye kaotik konulari yukari tasir, kavga ciksa da 3-5 ban gorsek nesemiz yerine gelse diye dusunur.
Ay bu ben uyeler: her lafi kendi uzerine alir, kesin bana diyor diye tribe girer ayrica gider bir de uzerine kendisi laf sokar. Oysa konunun kendisiyle hicbir ilgisi yoktur. Keske anlasadir. Ama anlamiyordur. Neysedir.
Daha, herkesle iyiyim canim uyeler, durmadan konu aciyor efendim durduramiyoruz uyeler, akp genclik kollarina uye uyeler, hukumet istifa uyeler, ya kardesim onu bunu bosver bana kiz bul uyeler, meclis toplantisi yapan yonetici uyeler var. var da var telefondan o kadar yazamadim..
Juju ben hangi kategorideyim?
Bu anlatılanlara göre ben üye değilim. Guest guest takılıyoruz şurda.
Artistik değil, ses duyurmaya çalışmak. Yönetimin umrunda mı peki?Ben olsam seni yonetime surekli artistlik yapan uyelere koyardim...
Artistik değil, ses duyurmaya çalışmak. Yönetimin umrunda mı peki?
Sen kimsin ?Artistik değil, ses duyurmaya çalışmak. Yönetimin umrunda mı peki?