Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Fikirlere saygı duyulmalı, evet.
Ama her hastaca fikre saygı duyup bunun karşısında sessiz kalırsak insanlar akıllarından geçen düşüncelerin doğru olduğuna inanmaya başlayacak.
Bazı fikirlere sahip insanlara durup bir "saçmalama" demek lazım.
Diğer türlü tehlikeli hale gelebiliyorlar.
katılıyorsam onu destekler nitelikte konuşurum böylece onu desteklemiş olduğumu bilir, katılmıyosam susarım karşımdaki de anlar ama ona katılmadığımı öyle değil mi) yani en azından yapımı bilen biriyle bir şeyleri konuşuyosam böyle oluyor.
Sadece ilk sayfaya baktım, mesajına tepki gibi olmuş, farkında değilim. :p
Genelde ben de sadece dinlerim, eğer beni tanıyan insanlarla iletişim içindeysem zaten tepkimi anlayacaklardır diye düşünürüm ben de
Söylemek istediğim olayın diğer bir boyutuydu.
Bazı insanların sürekli dile getirerek bazı düşünceleri bizim ve diğerlerinin gözünde normalleştirmeye çalışması ve bizim de saçmalıyor zaten diye ciddiye almayıp susmamız kötü sonuçlar doğurabiliyor. Bahsettiğim bazı insanlar doğru söylediği için ona verecek bir cevap bulamadığımızı sanıyor, iyice haklı çıkarıyor kendini, kendi gözünde.
E bu hastaca düşünceleri kimseden tepki görmeden, düşünmeye asla tenezzül etmeden faaliyete geçirince ortaya çok kötü sonuçlar çıkıyor. Bu tür şeylerden bahsetmek istemiştim.![]()