HDP'nin Barajı Aşması

• Kullanıcı Eru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 51 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kırmızı'nin yorumu konudaki en iyi yorum olabilir, ozellikle Akplilerin iyi okumasi gerekiyor, zira komik bir sekilde baslattiklari surecin getirilerini goturulerini inkar etmekteler.

Hdp ye oy vermedim, mhp yeydi oyum yine.
Vermeyi istemedim bu sonucunda olacagini anketler azda olsa belli ediyordu.
Bir yanim nasil olur hdp bu kadar oy alir diye sinir olurken aslinda bir yanimda akp tek basina iktidar olamadigi icin seviniyor. Karmasik duygular icerisindeyim.
Su tepkileride anlamiyorum yalniz hdp meclise yeni girmedi.
Olm akp cozum sureci vs derken zaten tepesine cikarmisti.
İstermisiniz ki iki parti dusman gorunup aralarinda anlasmis olsunlar.
Koalisyonuda akp- hdp yaparsa
S*ctin mavisini goruruz milletce.
Gordugunuz gibi kafam gidip gelio :şirine:

(  ̄ω ̄ )

Jesse kafan iyi mi senin?
Bir zahmet 2011 seçimleriyle bu seçimlerdeki kayıp ve kazancı karşılaştır. Sonra da barış süreci, barış elçiliği, barış nidalarıyla bu serüveni başlatanın kim olduğunu düşün. Kimden kime geçti oy Allah aşkına?

CHP'nin oy oranı aynı düzeyde, HDP'nin beş katı bir oy artışı var. MHP biraz daha yükselmiş durumda. AKP'nin tek başına önde olduğu birçok ilde HDP en az bir milletvekili çıkarmış durumda !!!! CHP ve MHP 'nin çıkardığı milletvekili sayıları çok fazla değişmiş görünmüyor, bilmem anlatabildim mi?
:öp:

Bizim de sizden farkımızın olmadığını daha hangi dil ile anlatabilirim? Dilimde tüy bitti. Hiç bir insanın varlığı diğerine üstün değildir. Burda bir duruşum var temsilen! Aslında bu benim normal halimdir. Yani haksızlığa uğramadım mı? Küfür etmediler mi? Kırmadılar mı? Ben barış diyorum adam terorist diyor ya!!!

Şimdi Hani her Hdp'li Kürt,Her Hdp'ye oy veren terörist oluyor ya ?
Mhp Hdp'den sadece iki milletvekili fazla çıkarabildi.
Hadi her Türk Mhp'li deyin /:

Bizim de sizden farkımızın olmadığını daha hangi dil ile anlatabilirim? Dilimde tüy bitti. Hiç bir insanın varlığı diğerine üstün değildir. Burda bir duruşum var temsilen! Aslında bu benim normal halimdir. Yani haksızlığa uğramadım mı? Küfür etmediler mi? Kırmadılar mı? Ben barış diyorum adam terorist diyor ya!!!

Ağa zazaca anlat belki fransız ingiliz falan sanıp sana saygı duyarlar :D

Allahım sen sabrıma aklıma mukayyet ol :D

Ya ayıp ediyorsunuz..
Nasıl terörist diye etiketlersiniz birbirinizi aklım almıyor.
HDP yi tebrik etmem ve selo nun söylediği emanet oyların farkındayız bunu iyi değerlendireceğiz cümlesi sizin için hiç mi bir şey ifade etmiyor?

Ayrıca milletvekili olma şartlarını düzenleyecek yetkiye sahip olup düzenlemeyen ve 3 dönem tek başına iktidar olan bir parti neden bu şartları düzenlemedi o halde ?

Bakın Bahçeli konuşuyor. Konuşmasından anladığım akp koalisyonuna yanaşmayacağıdır. Biraz öksürüyor. Sağduyu bekliyorum...

Şimdi Hani her Hdp'li Kürt,Her Hdp'ye oy veren terörist oluyor ya ?
Mhp Hdp'den sadece iki milletvekili fazla çıkarabildi.
Hadi her Türk Mhp'li deyin /:

Mhp geçmiş dönem 53 vekile sahipken bu dönem 81 e yükseltti sayıyı.
7 milyon küsür oyu artmış.

Tek çatı altında seçime giren hdp ye akp ve chp nin oyları kaydığı halde neyle neyi satın almaya çalışıyorsun ? :)

Hdp ye oy verenleri barış güvercini olarak görecek kadar gerizekalı biri değilim !

Ama burda Hdp yi barış yanlısı gösterenler de gerizekalı değil fakat daha kötüsü dansözler başka amaca hizmet ediyorlar onu biliyorum !
Sen de onlardan birisin mesela

Bahçeli üşütmüş,hayırlı şifalar diliyorum kendisine

Mhp geçmiş dönem 53 vekile sahipken bu dönem 81 e yükseltti sayıyı.
7 milyon küsür oyu artmış.

Tek çatı altında seçime giren hdp ye akp ve chp nin oyları kaydığı halde neyle neyi satın almaya çalışıyorsun ? :)

Hdp ye oy verenleri barış güvercini olarak görecek kadar gerizekalı biri değilim !

Ama burda Hdp yi barış yanlısı gösterenler de gerizekalı değil fakat daha kötüsü dansözler başka amaca hizmet ediyorlar onu biliyorum !
Sen de onlardan birisin mesela

2 milliyetçi cıktı meydane hadi işleri rast gele..
Benim bildiğim oyları kafa kafaya gerisi teferuattır.
Milleyetcilikle nereye varacaklar göreceğiz.
Ayrıca bana ettiğin küfürlerinde telafisini yapacağını umuyorum.

Seçim sonuçlarıyla ilgili konularda malesef küfürler, hakaretler dönüyor hala. Küfürlü ve hakarete varan yorumlar oldukça her konu kilitlenecektir arkadaşlar bilginize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri