HDP'nin Barajı Aşması

• Kullanıcı Eru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 51 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyumu kime vermediğini biliyorsunuz kime verdiğim bi feveran biliyor jfjdkks:p

Jose HDP nin barajı geçeceğini biliyordum sadece Kürtlerin verdiğini sanmiyorum ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde zaten bir çok kişinin sempatisini kazandı.

herkes kendine baksın önce. Mesaj net.
o tehditler 400 u verin konu kapansın diyenler bunu istedi.

Çok sevindim
Tebrik ederim.
Selo Fox ta az evvel harika bi konuşma yaptı..
Emanet oy kullananları dahil unutmayacağız onları da gönülden HDP li yapacağız dedi.
Büyük'sun Selo basgaaann

Ağzımı açmak istemedim abla ama cümlene başlayışın bile hata. Hatta bu konuşmayı yapman benim gözümde hata. Keşke okumamış olsaydım!
Ne çabuk unuttun gerçi biliyor muydun selonun hdp bir öcalan projesidir dediğini?
Barajı geçersek çiçeğiz geçmezsek dağda teröristiz dediğini?

hdp bu verilen oyların emanet oy olduğunu biliyor. sırrı ve selo da buna değindi zaten. türkiye halkı hdp'ye bu şansı verdi. şimdi türk etnik kimliğinden türkiyeleşmeye doğru süreç devam etmeli. barış kazanmalı. aksi durumda nasıl yükseldiyse buralara dibi de görebilir, bunu hepimiz iyi biliyor. bu verilen mükemmel şansı en iyi şekilde değerlendirip, kimseyi mahcup etmeyeceklerine inancım tam. Sadece doğu değil tr'nin 81 ilinde de oyları yükselten bir hdp artık bir türkiye partisidir. hadi hayırlısı. izleyelim görelim.

Ağzımı açmak istemedim abla ama cümlene başlayışın bile hata. Hatta bu konuşmayı yapman benim gözümde hata. Keşke okumamış olsaydım!
Ne çabuk unuttun gerçi biliyor muydun selonun hdp bir öcalan projesidir dediğini?
Barajı geçersek çiçeğiz geçmezsek dağda teröristiz dediğini?

Sayın öcalan diyen adamlar 12 yıl boyunca iktidar oldu %47 oy aldılar sen bunun için ne düşünüyorsun?

feveran duygularima tercüman olmuş.
Kesinlikle HDP emanet oyların farkında ve artık ona göre davranacak tıpkı akp nin ilk seçimde aldığı oylar gibi : )))

HDP'nin ezilmislik psikolojisinden siyrilmasi icin bu gerekiyordu.
HDP'ye oy verenler de sadece Kurtler degil..
Umarim feveranin dedigi gibi baris icin adim atarlar.

beyler o bu değil de DİKTATÖRLÜK bitti BUNA NE DİYOSUNUZ ????

bi yandan istediğim bi yandan da istemediğim birşeydi. hayırlısı olsun diyelim. nolacak hep birlikte görecez. az once bi konuda daha yazdım. haburda teröriste sarılıp kardeşim dediğiniz zaman da , imralıya heyet gönderdiginiz zaman da , dogudaki türk nüfusunun cogunlugun zorla batıya sürdürüp doguyu (ıgdır basta) pkk nın eline bırakırken iktidarda akp vardı ve hdp yine meclisteydi. sizin kuyruk acınız iktidarın güc kaybetmesi baska bisi değil. samimiyetiniz ise sıffır sıffır sıffır.

Sayın öcalan diyen adamlar 12 yıl boyunca iktidar oldu %47 oy aldılar sen bunun için ne düşünüyorsun?

koyuna kuzuya yardım ediyorum ayağına yatarsan,
kürt sorunu yoktur dersen,
müslüman bir ülkede müslümanlık(!) yaparsan,
Çalarsan ama oy verenlerinin gözlerini bağlarsan,
Yalan söylersen ama oy verenlerin kulaklarını kesersen,
Cehaleti engellemezsen,
Beyinlerini kullanmayana ülkeyi teslim edersen
12 yıl önce söylediklerini kınadıklarını şimdi sen yaparsan,
dönen olursan,
haksızlığa uğruyormuşcasına hareket edersen,
12 yıl değil 20 yıl 25 yıl ölene kadar
''sen'' bile oy alırsın güzel ablam.
yani demem o ki sayın öcalan kelimesi tatava meclise sokanda akepe sokturanda.

Diktatorluk out baris in :)))

(  ̄ω ̄ )

koyuna kuzuya yardım ediyorum ayağına yatarsan,
kürt sorunu yoktur dersen,
müslüman bir ülkede müslümanlık(!) yaparsan,
Çalarsan ama oy verenlerinin gözlerini bağlarsan,
Yalan söylersen ama oy verenlerin kulaklarını kesersen,
Cehaleti engellemezsen,
Beyinlerini kullanmayana ülkeyi teslim edersen
12 yıl önce söylediklerini kınadıklarını şimdi sen yaparsan,
dönen olursan,
haksızlığa uğruyormuşcasına hareket edersen,
12 yıl değil 20 yıl 25 yıl ölene kadar
''sen'' bile oy alırsın güzel ablam.
yani demem o ki sayın öcalan kelimesi tatava meclise sokanda akepe sokturanda.

Canim sen HDP yi tebrik ettiğim için neden bana kızginsin ben onu anlamadım?
"Sen bile" diyerek bana hakaret etmiş oluyorsun farkında misin?
Ben oyumu HDP ye vermedim ama onun adına sevindim diyorum .
Okudun mu?
Rica ederim kimsenin düşünceleri hakkında bu şekilde alttan alttan hakaret eder gibi yorum yapma.
Sana hiç yaksitiramadim.
Ve düşüncelerimi senin gibi dile getirme hakkına sahibim. Kimseye hakaret etmiyorum gördüğün gibi.
Ve senin de hiç kimseye cahil deme hakkın yok.
Bu söylem Aysun kayacinin söylediklerine çıkıyor.
Senin bildiğin şey mi doğru demeye getiriyorsun?
Demokrasi diyorsun siyah olmadan beyaz in nasıl farkına varacaksin? Öyle şey mi olur..

Lütfen bu konu da tartışma yapmak istemiyorum. Net. Tebrik ederim bu kadar. T.C devletinden hazine yardımı alan bir parti ise zaten tartışmamiza da gerek yok.

Canim sen HDP yi tebrik ettiğim için neden bana kızginsin ben onu anlamadım?
"Sen bile" diyerek bana hakaret etmiş oluyorsun farkında misin?
Ben oyumu HDP ye vermedim ama onun adına sevindim diyorum .
Okudun mu?
Rica ederim kimsenin düşünceleri hakkında bu şekilde alttan alttan hakaret eder gibi yorum yapma.
Sana hiç yaksitiramadim.
Ve düşüncelerimi senin gibi dile getirme hakkına sahibim. Kimseye hakaret etmiyorum gördüğün gibi.
Ve seni de hiç kimseye cahil deme hakkın yok.
Bu söylediler Aysun kayacinin söylediklerine çıkıyor.
Senin bildiğin şey mi doğru demeye getiriyorsun?
Demokrasi diyorsun siyah olmadan beyaz in nasıl farkına varacaksin? Öyle şey mi olur..

sen bile kelimesini bastırmamdaki amacım sana hakaret değil alttan alttan hakaret hiç değil.
Düşüncelerini dile getiremezsin diye bir cümlem olmadı elbetteki getirebilirsin. hakarette ediyorsun demedim.
sana cahil demedim.
verilen oyların değerinide ölçmedim ki aysun kayacının söylediklerine benim bildiğim doğruya çıksın.
Senin gibi bende cümlelerine karşılık bunları ''kendimce'' hata olarak gördüm ve yine ''kendimce'' yorum attım.
Siyahların zaten olduğunu sende biliyorsun meclise giren o parti sadece kendilerince onurlarını(!) korumak için. Yoksa zaten akepeninde içinde kürtleri var meclisin içindede kürtleri var.
-belirterek söylüyorum sana hakaret içerikli bir mesaj değildi.

-yorumdaki ekini sonra gördüm, T.C devleti ne güzel dedin :) Benimde tartışmaya niyetim yok.

sen bile kelimesini bastırmamdaki amacım sana hakaret değil alttan alttan hakaret hiç değil.
Düşüncelerini dile getiremezsin diye bir cümlem olmadı elbetteki getirebilirsin. hakarette ediyorsun demedim.
sana cahil demedim.
verilen oyların değerinide ölçmedim ki aysun kayacının söylediklerine benim bildiğim doğruya çıksın.
Senin gibi bende cümlelerine karşılık bunları ''kendimce'' hata olarak gördüm ve yine ''kendimce'' yorum attım.
Siyahların zaten olduğunu sende biliyorsun meclise giren o parti sadece kendilerince onurlarını(!) korumak için. Yoksa zaten akepeninde içinde kürtleri var meclisin içindede kürtleri var.
-belirterek söylüyorum sana hakaret içerikli bir mesaj değildi.

Nasıl ki akp başa geldiğinde toplumun her kesimini kucaklayacagiz dedi ve sonradan kendi ideolojisini dikta etmeye başladı ve hata etti ise HDP de bunu farkına verirse durumu iyi kullanır ve Türkiye Partisi olur bunu ancak zaman gösterir irem. Ben hdp nin samimi olduğunu düşünmüyorum diye oy vermedim fakat gelinen bu nokta koalisyonun olmasının gayet yerinde olduğunu gösteriyor .Bu yüzden de sevindim bilmem anlatabildim mi?
Çünkü hdp altını çizerek dedi ki emanet oyların farkındayız ve bunu iyi kullanacağız. Feveran gereken şeyi zaten söyledi onun bu düşüncesi benimki ile ayni.

Iyi aksamlar.

Nasıl bir diktatördür ki senelerdir adamın ailesinin duymadığı hakaret küfür kalmadı.Çok özgürsünüz cok ah onun yerinde ben olacaktım ki :D

Nasıl bir diktatördür ki senelerdir adamın ailesinin duymadığı hakaret küfür kalmadı.Çok özgürsünüz cok ah onun yerinde ben olacaktım ki :D

soma-da-basbakan-i-protesto-eden-bir-vatandas-6034225_o.jpg

Tekmeyi atan rapor aldı
Tekme yiyen hapiste..

Çoğaltma mı ister misin
yoksa sen sabaha kadar devam etsen ben bildiğimi okurum
benim cbaskanım sabah öğle aksam yalan söyleyen biri
ben bununla baş edebiliyorum senin örneklerin beni yıldırmaz mı diyeceksin?

Akp'nin ilk yıllarıyla, o (sözde) kucaklayıcı ve benimseyici zamanıyla sonrası arasındaki farkı görmüyor değiliz. Bir barış süreci v.s. başlattı ama oy telaşı ağır bastı. Ulan barıştırsaydınız da de barajın altında kalsaydınız. Saygımız sonsuz olurdu. Ama dini kullandıkları gibi onu bile kullanmaya kalktılar. Bir yandan git görüşme yap, barış olsun, silahlar sussun, kardeşlik de! diğer yandan terorist, hain de! Nıç Nıç Nıç! Bu sorunlar akp vitaminken de vardı. Herkes farkında ve bilecek!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri