Raskolnikov
Gümüş Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
:öp:Jesse kafan iyi mi senin?
Bir zahmet 2011 seçimleriyle bu seçimlerdeki kayıp ve kazancı karşılaştır. Sonra da barış süreci, barış elçiliği, barış nidalarıyla bu serüveni başlatanın kim olduğunu düşün. Kimden kime geçti oy Allah aşkına?
CHP'nin oy oranı aynı düzeyde, HDP'nin beş katı bir oy artışı var. MHP biraz daha yükselmiş durumda. AKP'nin tek başına önde olduğu birçok ilde HDP en az bir milletvekili çıkarmış durumda !!!! CHP ve MHP 'nin çıkardığı milletvekili sayıları çok fazla değişmiş görünmüyor, bilmem anlatabildim mi?
Bizim de sizden farkımızın olmadığını daha hangi dil ile anlatabilirim? Dilimde tüy bitti. Hiç bir insanın varlığı diğerine üstün değildir. Burda bir duruşum var temsilen! Aslında bu benim normal halimdir. Yani haksızlığa uğramadım mı? Küfür etmediler mi? Kırmadılar mı? Ben barış diyorum adam terorist diyor ya!!!
Şimdi Hani her Hdp'li Kürt,Her Hdp'ye oy veren terörist oluyor ya ?
Mhp Hdp'den sadece iki milletvekili fazla çıkarabildi.
Hadi her Türk Mhp'li deyin /:
Mhp geçmiş dönem 53 vekile sahipken bu dönem 81 e yükseltti sayıyı.
7 milyon küsür oyu artmış.
Tek çatı altında seçime giren hdp ye akp ve chp nin oyları kaydığı halde neyle neyi satın almaya çalışıyorsun ?
Hdp ye oy verenleri barış güvercini olarak görecek kadar gerizekalı biri değilim !
Ama burda Hdp yi barış yanlısı gösterenler de gerizekalı değil fakat daha kötüsü dansözler başka amaca hizmet ediyorlar onu biliyorum !
Sen de onlardan birisin mesela