angie
Elmas Üye
Niye göbeğimiz bir mi kesildi…Angie benden önce sevgili bulursa bir daha buraya girmem..
Sana inat sevgili yapmam yok mu… gkkfkjf
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Niye göbeğimiz bir mi kesildi…Angie benden önce sevgili bulursa bir daha buraya girmem..
Ben bana gelen bilgiyi paylaştım.. iyi dilekleri sundum bir arkadaşın olarak..
Ne bilgisi geldi cidden. Henüz bana gelmeyen bilgi sana nasıl gelebilir kfjfjfBen bana gelen bilgiyi paylaştım.. iyi dilekleri sundum bir arkadaşın olarak..
Seni takdir ediyorum ama, ben kolay kolay kimseyi takdir etmem bilirsin..
O iş tamam dediler..Ne bilgisi geldi cidden. Henüz bana gelmeyen bilgi sana nasıl gelebilir kfjfjf
bizlik bir şey var mı?Forumdan birisi mi hayırlı olsun
Onca zor günlerden sonra güzel bi şeyler olmuş bu kıza... hayırlı olsun aze hn..ne olmuş azeye
Hdjahshaha çok teşekkür ederim Rk maaşımı aldığımda bile arkadaşım sagolsun konuyu hortlatiyor.... ufacık bir şey olsun hemen hayırlı olsun aze konusu.... ama güzel bir şey işin şakası bir yana. Herkesin hayatında hayirli şeyler olsun her hareketimizin sonuca hayra çıksın temalı bir konu aslinda... (aze hatipoglu)Hayırlı uğurlu olsunnn. dünden bu yana toplistte en başta konu bir gireyim dedim artık..
Açıkçası neye hayırlı olsun dediğimizi tam olarak bilmiyoruz ama önemli olan niyet. Ev almış olabilirsin, araba almış olabilirsin, işe girmiş olabilirsin ya da sadece canın sıkılmış konu açmış olabilirsin. Biz yine de desteğimizi esirgemeyelim.
Allah utandırmasın, nazardan saklasın, yüzünü güldürsün. Eğer ortada bir başarı varsa devamını nasip etsin, bir yatırım varsa bereket versin, bir maceraysa sağ salim çıkmayı nasip etsin. Eğer henüz ne olduğu belli değilse de bir an önce öğrenmeyi nasip etsin.
Kısacası biz şu an tam olarak neyi kutladığımızı bilmiyoruz ama kutlanacak bir şey olduğuna inanmak istiyoruz. Hayırlı olsun, darısı başımıza, detayları da müsait bir zamanda alırız artık..
3 yıllık kutlama merasimim bitmiştir![]()
Seçimlerde aday mısın? Nedir bu gizlilik? Açıkla artık. Çatladık jfjfjfjHdjahshaha çok teşekkür ederim Rk maaşımı aldığımda bile arkadaşım sagolsun konuyu hortlatiyor.... ufacık bir şey olsun hemen hayırlı olsun aze konusu.... ama güzel bir şey işin şakası bir yana. Herkesin hayatında hayirli şeyler olsun her hareketimizin sonuca hayra çıksın temalı bir konu aslinda... (aze hatipoglu)
Hepimiz hakkında hayırlısı Rk uzun mesaj için de teşekkür ederim...
Bende evlenecek göz var mı sence? JfjfjfjfKim evlendi Aze mi angie mi