Hayırlı olsun Aze

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Canım senin adına çok sevindim.. seni bir kez daha takdir ediyorum..

Evlendin sandım @Aze mmmm
Hayırlı olsun konu her neyse
Senin olduğun her konu hâyırdır zaten…
Öpüyorum güzel kalbinden.

@Run trollemedin inş…. O kadar temenni yazdım. Boşa yormadın umarım… hdjfjjf

• Öpücük
Tepkiler: Aze
Ben kolay kolay kimseyi takdir etmem.. beni tanımadın mı bunca sene.

Her ne olduysa ya da olması bekleniyorsa iyi yönde olmasını diliyorum.

• sarılma
@Run kladhsjhsdj ciddi ciddi açmış konuyu şaka yapıyor sanmıştım ahahahd
teşekkür ederim herkese... 54784 kere istifa edeceğim diye diye ettim sonunda...
bu haberin üstüne gittim yemek kartına kıydım ve biftek yedim bugün...
hayat güzelmiş.....

İstifanın üstüne biftek yiyen ilk insan olarak tarihe geçtin.. seni takdir ediyorum.
Hayırlı olsun canım. Afiyet olsun.

• Kahkaha
@Run kladhsjhsdj ciddi ciddi açmış konuyu şaka yapıyor sanmıştım ahahahd
teşekkür ederim herkese... 54784 kere istifa edeceğim diye diye ettim sonunda...
bu haberin üstüne gittim yemek kartına kıydım ve biftek yedim bugün...
hayat güzelmiş.....
fdgjdfsakj bundan sonra senin tebrik edeceğim tek konu nikah haberindir karşim......

İşten mi çıktın? Elalemin gazına gelme! Üç gün sonra benim gibi karamsar şiirler yazar kafayı bozarsın..

• Beğen
İstifanın üstüne biftek yiyen ilk insan olarak tarihe geçtin.. seni takdir ediyorum.
Hayırlı olsun canım. Afiyet olsun.
yemek kartı da yeni yatmıştı ya... hepsini harcasam acaba sonra isterler mi acil ablama sormam lazım

İşten mi çıktın? Elalemin gazına gelme! Üç gün sonra benim gibi karamsar şiirler yazar kafayı bozarsın..
evet...yol zorluyor yabani çok uzak bana,doğrusu buydu.Kimsenin gazına gelmedim ama, iki ay kalmış bir senemin dolmasına yıllık iznimi kullanmak istedim ama yılın dolsun öyle denildi kışın mı çıkayım aw diyemediğim için öyle çıkılmaz böyle çıkılır deyip istifa ettim.....

yemek kartı da yeni yatmıştı ya... hepsini harcasam acaba sonra isterler mi acil ablama sormam lazım
Yemek kartını iade edeceksin canım. Hakkında soruşturma açarlar.. biftek ile çekilmiş fotoğrafların elimde..

Ben kovulduğumda çok incinmiştim, keşke gaipten haber gelseydi bir gün önceden falan gidip racon kesip istifamı bassaydım be.
Kıçıma tekme atılması hep bir ukte olarak kalacak içimde. : (
O kadar özenle çalışıp en kalifiye elaman olmama rağmen utanmazlar şutungen yaptılardı beni.
Neymiş nöbette uyumuşum. Külliyen yalan.
Tebrik ediyorum seni Aze.

• Beğen

evet...yol zorluyor yabani çok uzak bana,doğrusu buydu.Kimsenin gazına gelmedim ama, iki ay kalmış bir senemin dolmasına yıllık iznimi kullanmak istedim ama yılın dolsun öyle denildi kışın mı çıkayım aw diyemediğim için öyle çıkılmaz böyle çıkılır deyip istifa ettim.....
Aze hanım meslek avukatlıktı demi? Takıldım sana tabiki senin tercihin.umarım daha iyi şartları olan bir iş bulursun iyi şanslar..

• sarılma
Git fuzul holdinge Eyüp akbal var sahibi deki halikanlı birinin tavsiyesiyle geldim sana istediğin alanda iş verir ve bulur.Fuzul krallığı diye bir şey var..

Ben kovulduğumda çok incinmiştim, keşke gaipten haber gelseydi bir gün önceden falan gidip racon kesip istifamı bassaydım be.
Kıçıma tekme atılması hep bir ukte olarak kalacak içimde. : (
O kadar özenle çalışıp en kalifiye elaman olmama rağmen utanmazlar şutungen yaptılardı beni.
Neymiş nöbette uyumuşum. Külliyen yalan.
Tebrik ediyorum seni Aze.
Sabrım taşınca kimse tutamıyor genelde ama işte bazen şartlar nedeniyle durmak zorunda da kalıyoruz maalesef.
hayırlısı olsun işyerimi seviyorum ama bazı şeyler üst üste gelince bir yerde patlıyor olay.
çok teşekkür ederim...

Aze hanım meslek avukatlıktı demi? Takıldım sana tabiki senin tercihin.umarım daha iyi şartları olan bir iş bulursun iyi şanslar..
ne avukatı ya dedim ya sana savcıyım ben diye kaç kere anlatacağım

Sabrım taşınca kimse tutamıyor genelde ama işte bazen şartlar nedeniyle durmak zorunda da kalıyoruz maalesef.
hayırlısı olsun işyerimi seviyorum ama bazı şeyler üst üste gelince bir yerde patlıyor olay.
çok teşekkür ederim...

ne avukatı ya dedim ya sana savcıyım ben diye kaç kere anlatacağım
Ben ilk defa sordum ve öğrendim haberim yoktu alay geçmeyin benimle savcı kadrolu işçi muamelesi mi görür ?

Geri