Hayırlı olsun Aze

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
@Aze neye hayırlı olsun diyorlar bilmiyorum ama bu furyaya ben de katılmış olayım. Bir de sen ve @Run benim eski Şüheda olduğuma yönetimi inandırıp eski nickime dönmem için yardım edin. Sorun yaşadığım kişiler olarak bir sizleri unutmamışım .😉😃

@Aze neye hayırlı olsun diyorlar bilmiyorum ama bu furyaya ben de katılmış olayım. Bir de sen ve @Run benim eski Şüheda olduğuma yönetimi inandırıp eski nickime dönmem için yardım edin. Sorun yaşadığım kişiler olarak bir sizleri unutmamışım .😉😃
AKP'nin yıkılmaz kalesi, Filistin'in en büyük direnişçisi, mazlumların kurtarıcısı, pasta börek uzmanı, Elazığ'ın gülü Şüheda hanımı kim tanımaz..
Ben kefilim arkadaşlar verin nickini lütfen.
@RK ilgilenir bence.

yok sen şühedasın ya gözlemledim ben osun... ikna ederiz biz yavrum @Run hemen ilgileniyor....

AKP'nin yıkılmaz kalesi, Filistin'in en büyük direnişçisi, mazlumların kurtarıcısı, pasta börek uzmanı, Elazığ'ın gülü Şüheda hanımı kim tanımaz..
@RK ilgilenir bence.
Bir Şüheda bu kadar iyi tanıtılamazdı. 😂 Yalnız o kale yıkıldı.

@Randius sen de böyle bir süreçten gecmistin yanılmıyorsam konuyla bizzat ilgileneceğim sen şüphem yok verin kızın eski nickini

• Beğen
Tepkiler: Aze
hayatının arda kalan kısmın da gönlünce yaşa sevgili Aze herşeyin hayırlısını güzelini yaşaman nasip olsun inşallah.. hayırlı olsun furyasına akımına içimizden geldiği gibi katılım sağlamış olayım maviderinliklerden saygılar..

• sarılma
hayatının arda kalan kısmın da gönlünce yaşa sevgili Aze herşeyin hayırlısını güzelini yaşaman nasip olsun inşallah.. hayırlı olsun furyasına akımına içimizden geldiği gibi katılım sağlamış olayım maviderinliklerden saygılar..
herkesin hakkında hayırlısı kolaylıkla olsun diyerek kapatalım bu eğlenceyi....
çok teşekkür ederim sevgili ali kaptan

Krall

Birazdan konu hayırlı olsun @Şühedaa ya dönecek 😂
sjhashjsdhs bu konu herkese hayırlı olsun konusu kürdom artık.....
@Şühedaa eski nickine geri dönüşün hayırlı olsun kuşum...

Sekizim en hayırlısı en güzeli senin olsun…..<3

gecegündüz kim belli oldu mu xd

Aze bizim aze forumun kızı aze.yüreği yiğit aze gözleri güleç aze.o zaman hep beraber yüksek sesle hayırlı olsun aze ;d

• sarılma
@RK ilgilenir bence.

Dmden yazmıştım, foruma girince işlemini yapacagım :D

Hayrli olsun aze mutluluklar diliyorum

• Beğen
Aze'm çay içtiğin abileri bundan sonra üye yap bence, sana olmazsa foruma katkısı olur belki xjxhxbxndh

• Kahkaha
her kahve içtiğim insanla evleneceğimi düşünüp bana takacağı altının hesabını yapan caferin 542454. hayırlı olsun hortlatması süreyyam her zamanki günlerimiz yani....
Aman Allah bozmasin Azecim <3

• sarılma
Geri