Şüheda
Bronz Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
AKP'nin yıkılmaz kalesi, Filistin'in en büyük direnişçisi, mazlumların kurtarıcısı, pasta börek uzmanı, Elazığ'ın gülü Şüheda hanımı kim tanımaz..
yok sen şühedasın ya gözlemledim ben osun... ikna ederiz biz yavrum @Run hemen ilgileniyor....
Veriyoz veriyoz merak etmeyin.@Randius sen de böyle bir süreçten gecmistin yanılmıyorsam konuyla bizzat ilgileneceğim sen şüphem yok verin kızın eski nickini
Olsun, seni her türlü seviyoruz.Bir Şüheda bu kadar iyi tanıtılamazdı. 😂 Yalnız o kale yıkıldı.
herkesin hakkında hayırlısı kolaylıkla olsun diyerek kapatalım bu eğlenceyi....hayatının arda kalan kısmın da gönlünce yaşa sevgili Aze herşeyin hayırlısını güzelini yaşaman nasip olsun inşallah.. hayırlı olsun furyasına akımına içimizden geldiği gibi katılım sağlamış olayım maviderinliklerden saygılar..
sjhashjsdhs bu konu herkese hayırlı olsun konusu kürdom artık.....
en güzelleri de bin kat senin olsun yierimSekizim en hayırlısı en güzeli senin olsun…..<3
gecegündüz kim belli oldu mu xd
AKP'nin yıkılmaz kalesi, Filistin'in en büyük direnişçisi, mazlumların kurtarıcısı, pasta börek uzmanı, Elazığ'ın gülü Şüheda hanımı kim tanımaz..
Ben kefilim arkadaşlar verin nickini lütfen.
@RK ilgilenir bence.
Teşekkürler.Dmden yazmıştım, foruma girince işlemini yapacagım![]()
Aman Allah bozmasin Azecim <3her kahve içtiğim insanla evleneceğimi düşünüp bana takacağı altının hesabını yapan caferin 542454. hayırlı olsun hortlatması süreyyam her zamanki günlerimiz yani....