Ahh İsviçre’de olacaktın şimdi senin meslektekiler 9-10 bin frank maaş alıyor ve porsche range rover jeeplere biniyor..kafalarına göre savcılar sürülüyor da işçi muamelesi niye görmesin.....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ahh İsviçre’de olacaktın şimdi senin meslektekiler 9-10 bin frank maaş alıyor ve porsche range rover jeeplere biniyor..kafalarına göre savcılar sürülüyor da işçi muamelesi niye görmesin.....
Ben MNG kargodan istifa ettiğimde iki ay daha yemek kartıma para yatırmışlardı. Sonra da geri istemediler ajdjsjjddjyemek kartı da yeni yatmıştı ya... hepsini harcasam acaba sonra isterler mi acil ablama sormam lazım
Pragdaki fotoları atayım şirkete hemen kovsunlar kardeşim sjsjsjjdDarısı benim başıma son 2 senede 2 kere istifa ettim kabul etmediler, kovun dedim olmadı ne yaptıysam ne kovulabildim ne istifamı kabul ettirebildim.
Bu gidişle bu firmadan emekli olacağım galiba.
Ben MNG kargodan istifa ettiğimde iki ay daha yemek kartıma para yatırmışlardı. Sonra da geri istemediler ajdjsjjddj
Pragdaki fotoları atayım şirkete hemen kovsunlar kardeşim sjsjsjjd
Alp’te vardı diye hatırlıyorumbrocum duruyor mu fotoğraflar sen de ya ben drive'a atmıştım yanlışlıka sildim hepsini bir ara bana iletsene bee![]()
yapTam yaz gelmiş , istifa ediyorsun misss.
Benim en çok yapmak istediğim sey.
Yapsam da geri alirlar mxndndnd
Alp’te vardı diye hatırlıyorum