Hayırlı olsun Aze

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
kafalarına göre savcılar sürülüyor da işçi muamelesi niye görmesin.....
Ahh İsviçre’de olacaktın şimdi senin meslektekiler 9-10 bin frank maaş alıyor ve porsche range rover jeeplere biniyor..

• Üzgün
Tepkiler: Aze
Hayırlısı olsun sekizim devamı güzelliklerle gelsin:emoji_blue_heart:

• Öpücük
Darısı benim başıma son 2 senede 2 kere istifa ettim kabul etmediler, kovun dedim olmadı ne yaptıysam ne kovulabildim ne istifamı kabul ettirebildim.
Bu gidişle bu firmadan emekli olacağım galiba.

• Üzgün
@Aze hanımcığım ustam diyor ki madem istifa etti ona Gree klima servisi verelim..
Çalıştırmak istersen bayilik verecek canım..
Sen her şeyin en güzeline layıksın.. sürekli aynı işi yapmak sıkıcı zaten :)

• sarılma
Ne olmuş ne olmuş? Bende tebrikler aşko ne olduğunu bilmiyorum ama yakında hayırlısı cağnım <3

• Öpücük
Yeni işin, farklı departmanın, güzel düzenin hayırlı olsun canım.
Hak ettiğin şeyleri yaşadığını görmek güzel.. çok sevindim.

• Kalp Gözler
Verilebilecek en kötü karar bile karar verememekten iyidir. Yıllar evvel aynı durumu yaşadım istifa etmedim kapıyı çektim çıktım. İş mahkemelerinin koridorları buluşma noktamız oldu. Al gülüm ver gülüm kazanan tabiki ben oldum. Hatta 2. kez de kazanmak üzereyim inşallah. Diyeceğim o ki; karar verdiğiniz an yoluna giriyor her şey.

• Beğen
Hakkında hayırlısı olsun Aze hanım

• Beğen
Yine ne olmuş? ayhhh delinin biri kuyuya taş atmış yine ...qq

• Kahkaha
yemek kartı da yeni yatmıştı ya... hepsini harcasam acaba sonra isterler mi acil ablama sormam lazım
Ben MNG kargodan istifa ettiğimde iki ay daha yemek kartıma para yatırmışlardı. Sonra da geri istemediler ajdjsjjddj

Darısı benim başıma son 2 senede 2 kere istifa ettim kabul etmediler, kovun dedim olmadı ne yaptıysam ne kovulabildim ne istifamı kabul ettirebildim.
Bu gidişle bu firmadan emekli olacağım galiba.
Pragdaki fotoları atayım şirkete hemen kovsunlar kardeşim sjsjsjjd

Ben MNG kargodan istifa ettiğimde iki ay daha yemek kartıma para yatırmışlardı. Sonra da geri istemediler ajdjsjjddj

Pragdaki fotoları atayım şirkete hemen kovsunlar kardeşim sjsjsjjd

brocum duruyor mu fotoğraflar sen de ya ben drive'a atmıştım yanlışlıka sildim hepsini bir ara bana iletsene bee :D

Hayırlı olsun Aze, evlenmekten daha iyi bir karar diye düşünüyorum.

• Kahkaha
Geri