Hayatı sosyal medyada yayımlamak için yaşamak

Konu sahibi son olarak 2430 gün önce görüldü
Milletin ölüm yatağındaki yakınıyla bile selfie çekecek kadar şaşırması ve kendini kaybetmesi durumu

Allah herkese sosyal medyadaki tüm hesaplarını unutturacak kadar mutluluk versin

Mezarlıkta özçekim yapan mı dersin, sırf instagrama atmak için klozetini bile kurdele ile sunumlayan yeni gelin mi dersin...

Sosyal medya hesabi kullanmiyorum, WhatsApp dahi kullanmiyorum (bunun kisisel nedenleri var)
Ama "gizem bilgiden daha onemlidir" diyen hocami hep saygi ile anmisimdir.

Çocuğu bile onun için yapanlar var.

çoğu zaman fotoğraf çekmek aklıma bile gelmez.
gittiğim güzel yerler benim gözümden de ölümsüzleşsin diye fotoğrafını çekerim ama, eğer birileri aklıma getirmezse fotoğraf çekilmem mesela. aklıma gelmiyor.

Sanki nenemin sosyal medya hesabi vardi.Ama kapmis dedelerin hasini.

En son çıplak halimi paylaştım kıldan kimse farketmedi

Çağımızın hastalığı.

Bugün arkadaşın biri otele gitmiş şu an, hangi otele gittiğini havuza kaçta indiğini, akşam açık büfede seçtiği yiyeceklerdi, oteldeki gösteriyi, her şeyini biliyorum, ama akşam ne yediğimi unuttum.

izole yasadigim icin surekli suphe ile yaklasilir
tek sosyal medya hesabim burasi
ki zaten sosyal cevremde kimse bilmez
ben aslinda yokum

Maalesef durum bu. Neden böyle oldu bilmiyorum, birileri beğensin diye yemediğimiz şeyleri yiyor, daha önce gitmeyi hiç düşünmediğimiz yerlere gidiyoruz. İnsanlar için yaşamak böyle bir şey olsa gerek halbuki insan yalnızca kendisi için yaşamalıydı.

Maalesef beğenilmek hoşuna gidiyor insanların. Özellikle instada yaşayanların bazıları sanki farklı bir boyutta yaşıyor gibi…

Bu bir tercihtir saygı duyarım fakat kesinlikle benim tercihim değil. Benim sosyal medyam fotoğraf galerim. :) Yaptığım geziyi orada bulunduğumu, sevdiğim insanlarla geçirdiğim o güzel günü bilmeye ve hatırlamaya ihtiyacı olan benim. Başkalarının merakını gidermek adına onlara fotoğraf şöleni yapmak bana çok uğraştırıcı geliyor.
İstisnaları elbette var fakat gerçekten samimi anların yalnızca eski fotoğraf albümlerinde kaldığını düşünüyorum artık.

ona göre giyinilir mekanlara gidilip açık seçik dekolteli pozlar verilerek takipçi ve dm kasılır

Geri