Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sosyal medya hesabi kullanmiyorum, WhatsApp dahi kullanmiyorum (bunun kisisel nedenleri var)
Ama "gizem bilgiden daha onemlidir" diyen hocami hep saygi ile anmisimdir.
çoğu zaman fotoğraf çekmek aklıma bile gelmez.
gittiğim güzel yerler benim gözümden de ölümsüzleşsin diye fotoğrafını çekerim ama, eğer birileri aklıma getirmezse fotoğraf çekilmem mesela. aklıma gelmiyor.
Bugün arkadaşın biri otele gitmiş şu an, hangi otele gittiğini havuza kaçta indiğini, akşam açık büfede seçtiği yiyeceklerdi, oteldeki gösteriyi, her şeyini biliyorum, ama akşam ne yediğimi unuttum.
Maalesef durum bu. Neden böyle oldu bilmiyorum, birileri beğensin diye yemediğimiz şeyleri yiyor, daha önce gitmeyi hiç düşünmediğimiz yerlere gidiyoruz. İnsanlar için yaşamak böyle bir şey olsa gerek halbuki insan yalnızca kendisi için yaşamalıydı.
Bu bir tercihtir saygı duyarım fakat kesinlikle benim tercihim değil. Benim sosyal medyam fotoğraf galerim. Yaptığım geziyi orada bulunduğumu, sevdiğim insanlarla geçirdiğim o güzel günü bilmeye ve hatırlamaya ihtiyacı olan benim. Başkalarının merakını gidermek adına onlara fotoğraf şöleni yapmak bana çok uğraştırıcı geliyor.
İstisnaları elbette var fakat gerçekten samimi anların yalnızca eski fotoğraf albümlerinde kaldığını düşünüyorum artık.