Hayatı sosyal medyada yayımlamak için yaşamak

Konu sahibi son olarak 2429 gün önce görüldü
yaşamak değil, yaşa"mış" gibi yapmaktır o. gerçekten yaşasa gösterişini yapmaya vakti kalmaz, ayrıca buna gerek de duymazdı.

yani şimdi senin bi audin olsaydı önünde foto çekip istakramda paylaşmazmıydın

Her anı yaşamak yerine paylaşanlar banada biraz garip geliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Malesef insanlar like almak icin, hem her seyi gozler onune sunma ihtiyaci hissediyorlar
Hem de o kadar garip insanlari takip ediyorlar ki kisiye saygin sifirlaniyor.
Yapmayin, kendinize olan ozguveniniz bu kadar dusuk olmamali..

Her haltlarını insanlara gösteriş olsun diye yazıp çizmeye paylaşmaya bayılıyor insanlar. Onlar için başkaları tarafından beğenilmem önemli. Bunun için de her haltı gözümüze sokuyorlar. Allah akıl fikir versin ne diyeyim.

Konsere çekim yapan telefonları izlemeye yada aradan kendi telefonuyla kayıt yapmaya giden insanları yorumlamış başlık.

Opera da bile arada selfie yapmaya çalışan insanlar varken durumun vehameti ortada ..

Ha bide fotojenik olmadığı için sosyal medyadan uzak duran insanların yorumu da taraflı kabul edilebilir

Benim sosyal medyadan uzak olma nedenim.
Mesela face var ama binde bir bile girmiyorum.
Instagram zaten açmışım eskiden bi tane öyle duruyo.

Sanırım bi tek burada anı paylaşan fotoğraflar çekiyorum.
Ama anı yaşamama engel olmuyor bu.

Ben dışarda yemek yerken arkadaşlarının resim merakı yüzünden triplere giren bir insandım, üniversitedeyken.

Ben de dogar dogmaz paylasilan bebek fotograflarini anlamiyorum. Iki yili gectik paylasamiyorum, bilmedigim tanimadigim insanlara ozelimi acmak garip geliyor.

İçtiğim kahveyi paylaşmadan uyuyamıyorum, kaşıntı yapıyor bende. :d

İnstagrama fotoğraf atmak için yemek yaptığım doğru normalde peynir ekmek yiyen birisiyim..

Sosyal medya kullanmayı bıraktım.
Aslinda düzgün kullanilsa güzel ama biz insanlar biraz abartiyoruz kullanirken sanirim o kadar abartiyoruz ki her anini sosyal medyaya koyanlar var.Takip ettigim kisiler bir süre sonra baydi beni :D

Yapmamak lazim ama yapiyolar.​

Twitter dışında şuan açık sosyal medya hesabım olmadığı için yapamadığım eylem..

Abartılmadığı sürece paylaşılmasını yanlış bulmuyorum.
Sonucta an yaşanıyor anılarda fotograflarda kalıyor. Fotograf çekmek çok uzun sürmüyor.

geçen bir sitede bununla ilgili bir yoruma denk gelmiştim
mağazada bir kasiyer arkadaş tanık olduğu bir şeyi yazmış
iki sevgili gelip t-shirt beğenmişler kız aşkım bak bu tshirt çok güzel oldu tam resim çekinilip instagrama atılmalık daha sonradan giyer misin bilmiyorum felan demiş

durumu özetlemiş gerçekten bazıları artık işin saçmalığını yaşıyor hale gelmiş
insan bazen hayret bile edemiyor.

Geri