:dance_party:
Gelirsen parti verecegiz Hatemmm
ShinigamiKhan’i da getir, o cocuga da kotu davrandiydim :p
Uyudun mu?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
:dance_party:
Gelirsen parti verecegiz Hatemmm
ShinigamiKhan’i da getir, o cocuga da kotu davrandiydim :p
Uyudun mu?
:d Naber Shinigami Khan

Naber şinşin
Emojimi de bırakim![]()
Yapilacaklari birakip, nerelere firfir gezmeye gitsem diye bakiyorum Lari :p
Tam dayaklik oldum ben ya :p Sen napiosun haftasonu
:d Naber Shinigami Khan
Nickname’in ile seni bir süre baş başa bırakayım dedim. Sen de her şeyi yolunda gibi görünüyor ama![]()
Hatem ... Dostum benim. Beni bu forma girmem için ikna edendir kendisi. Kafanı dağıtırsın, çok kafa insanlar var, çok eğlenceli gibi şirinselliklerle dolu kelimeler grubunu sıraladı kivi içerken. (Kivi içerken çok savunmasız oluyorum.) Dedim ki he. Tamam haydi. Adam beni üye etti tarikatınıza ve devamında kendisi terk-i forum eyledi. Bu arada beni onun multisi sanan insancıklara da bir şey demek istiyorum, komik. O asla benim kadar egoist, bencil bir insan olmadı. Kullanılan kelimeler ve konuşma tarzından da az çok Hatem i tanıyanlar zaten “Bu şinigami midir minigami midir nedir kesin hatemin multisi” gibi düşüncelere de kapılmaz zaten. (Minigami de güzel nickmiş, Shinigami eğer değiştirmek istersen bak sana nick buldum ��) Velhasıl efenime söyleyeyim ben hatemin multisi değilim ve üzülerek size söylüyorum ki onun dönme gibi bir düşüncesi yok. Ben olsam kesin dönerdim ama. Ego kasmak için dönerdim. Banlanır banlanır dönerdim. Sevenlerine de selamları var.
Tamam anladık. En çok sen görüşüyor, konuşuyorsun Asi mavi bunu dünden beri 747253635 kere söyledin. şjdkdjjdj bize de dönmeyeceğini söylüyor zaten ama eğleniyoruz, seviyoruz belki ikna ederiz hı?
ShinigamiKhan en eğlenceli ve en şirin olan benim onu da söyledi mi?
Hatemkuşa bugün bırakacağım emoji :
:aikido: