Bence çok tatlı
Tatlı evet.... bana da böyle tatlı bi avatar bulsan sevap pointlerin katlanır aslında..
Dönmene sevindim Hatem, hoj geldin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bence çok tatlı
Ne güzel bir konu Hatem gerçekten şanslısın..Birçok arkadaş için vazgeçilmez olmuşsun..Seni çok takdir ettim insanlara sevdirmişsin demek ki kendini.
Valla ben de çok banladım birçoğu haksız bir kere bile onca sene birlikte takıldık forumsalcılarla arkamdan konu açmadılar.. Kıskanmadım desem yalan olur
Tabii benim çok fevri hareketlerim oldu ama en uzak olduğum kişilerden en azından şu çocuğu haksız yere banladınız falan diye kardeşlik beklerdim.. Ne bileyim..
Sanallı çok önemsemem ama böyle şeylerde güzeldir.. Tanımadığın insanlarca değer görmek düşünülmek eksikliğinin hissedilmesi..
Geri dönmene sevindim sen gerçekten iyi birisin ben herkese bunu demem.
bu aralar duygusal açıdan çok dengesizim ve bu mesaja gerçekten üzüldüm...... coolumsu her nerdeysen bir daha gel seninle hiç başlamadığımız ama bir an önce başlamamız gereken kankalığımız var.........
Benimde hatalarim oldu diyor? :npsrn:
Kanatlarinin altina almalisin artik bu cocugu..
gelirse neden olmasın...... sabaha kadar fiziğini bile yorumlarım isterse..... :sulugoz:
Tatlı evet.... bana da böyle tatlı bi avatar bulsan sevap pointlerin katlanır aslında..
Dönmene sevindim Hatem, hoj geldin
Stock balım
Kanka ben bi daha foruma girmem vallahi billahi tillahi girmem... hangi hanım kızımız ikna etti bakalım seni deli oğlan?
gerı donmus