Hatem'in foruma dönmesi için her gün konuya bir emoji bırak

Konu sahibi son olarak 42 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dağıtırız neden kızdın bize şimdi...

Xerath bile birini cagiriyorsa durum ciddi
Ama donecegini sanmiyorum ben de

Şu smiley en az Hatem’in yokluğu kadar sinir bozucu sjrjje :icon_ohoh:

Hatem ... Dostum benim. Beni bu forma girmem için ikna edendir kendisi. Kafanı dağıtırsın, çok kafa insanlar var, çok eğlenceli gibi şirinselliklerle dolu kelimeler grubunu sıraladı kivi içerken. (Kivi içerken çok savunmasız oluyorum.) Dedim ki he. Tamam haydi. Adam beni üye etti tarikatınıza ve devamında kendisi terk-i forum eyledi. Bu arada beni onun multisi sanan insancıklara da bir şey demek istiyorum, komik. O asla benim kadar egoist, bencil bir insan olmadı. Kullanılan kelimeler ve konuşma tarzından da az çok Hatem i tanıyanlar zaten “Bu şinigami midir minigami midir nedir kesin hatemin multisi” gibi düşüncelere de kapılmaz zaten. (Minigami de güzel nickmiş, Shinigami eğer değiştirmek istersen bak sana nick buldum ) Velhasıl efenime söyleyeyim ben hatemin multisi değilim ve üzülerek size söylüyorum ki onun dönme gibi bir düşüncesi yok. Ben olsam kesin dönerdim ama. Ego kasmak için dönerdim. Banlanır banlanır dönerdim. Sevenlerine de selamları var.

Nickname’in ile seni bir süre baş başa bırakayım dedim. Sen de her şeyi yolunda gibi görünüyor ama :)

:p Bu arada ben seni Hatem’in multisi zannetmedim. Baska birisinin multisi zannettim. Forumsalda genelde rastgele nickler alip, insanlara kufur edenler veya onlarla ugrasanlar vardi. Ne yapalim, paranoyak yaptilar bizi : ))

Hatem ... Dostum benim. Beni bu forma girmem için ikna edendir kendisi. Kafanı dağıtırsın, çok kafa insanlar var, çok eğlenceli gibi şirinselliklerle dolu kelimeler grubunu sıraladı kivi içerken. (Kivi içerken çok savunmasız oluyorum.) Dedim ki he. Tamam haydi. Adam beni üye etti tarikatınıza ve devamında kendisi terk-i forum eyledi. Bu arada beni onun multisi sanan insancıklara da bir şey demek istiyorum, komik. O asla benim kadar egoist, bencil bir insan olmadı. Kullanılan kelimeler ve konuşma tarzından da az çok Hatem i tanıyanlar zaten “Bu şinigami midir minigami midir nedir kesin hatemin multisi” gibi düşüncelere de kapılmaz zaten. (Minigami de güzel nickmiş, Shinigami eğer değiştirmek istersen bak sana nick buldum ��) Velhasıl efenime söyleyeyim ben hatemin multisi değilim ve üzülerek size söylüyorum ki onun dönme gibi bir düşüncesi yok. Ben olsam kesin dönerdim ama. Ego kasmak için dönerdim. Banlanır banlanır dönerdim. Sevenlerine de selamları var.

Bana da aynı şeyleri söyledi dün konuştuğumda
Sevenlerime selam söyle dedi
Dönmez bence

Tamam anladık. En çok sen görüşüyor, konuşuyorsun Asi mavi bunu dünden beri 747253635 kere söyledin. şjdkdjjdj bize de dönmeyeceğini söylüyor zaten ama eğleniyoruz, seviyoruz belki ikna ederiz hı?

ShinigamiKhan en eğlenceli ve en şirin olan benim onu da söyledi mi?

Hatemkuşa bugün bırakacağım emoji :

:aikido:

ben bazen birden fazla emoji bırakıyorum günlük olarak,sorun olur mu stock...

sabahki emojim bu

:POm2j7:

Tamam anladık. En çok sen görüşüyor, konuşuyorsun Asi mavi bunu dünden beri 747253635 kere söyledin. şjdkdjjdj bize de dönmeyeceğini söylüyor zaten ama eğleniyoruz, seviyoruz belki ikna ederiz hı?

ShinigamiKhan en eğlenceli ve en şirin olan benim onu da söyledi mi?

Hatemkuşa bugün bırakacağım emoji :

:aikido:

Niye sinirlendiniz anlamadım stolk hanimcim
Neyse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri