Hassnicktir Fulyamın Duâ'larınıza ihtiyacı var ..

Konu sahibi son olarak 3781 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HaSsNicktir çok geçmiş olsun. umarım tamamen atlatmışsınızdır.
Teşekkür ederim. Yok daha atlatamadım. Tümörün kötü mü iyi mi patoloji sonuçların da belli olacak. Şuan dışarı çıkmak, insanlarla konuşmak , internet her şey yasak. Ama sıkıldım bir haftadır yatıyorum. Kaçamak geliyorum :)

Teşekkür ederim. Yok daha atlatamadım. Tümörün kötü mü iyi mi patoloji sonuçların da belli olacak. Şuan dışarı çıkmak, insanlarla konuşmak , internet her şey yasak. Ama sıkıldım bir haftadır yatıyorum. Kaçamak geliyorum :)

Umarım iyi huylu çıkar geçer kısa sürede.
Psikoloji çok önemli tabi rahatlamak gerek arada.

Yazını okuyunca yemin ederim ki dedim acaba öldüm mü ben :) ah perim kalbinden öperim senin. Annem her yarım saatte Ayşegül arıyor deyip durdu. Nasıl mutlu oluyorum anlatamam. Bakıyorum da iyi bir kanka olmuşsunuz. .p
Bu konuya hiç gerek yoktu biliyorsun ama beni bu kadar sevdiğini bilmiyordum:d teşekkür ederim yanımda olduğun için. Ama annemin seni arama konusunu bir ara konuşcaz. Neyse ya işin kısası iyi ki varsın.
Bak iyiyim artık :)

Mesaj yazan herkese teşekkür ederim.

Bebeğim sen benim için her zaman çok kıymetliydin ama senin o kadar çok arkadaşın vardı ki ben hep geri planda kalıyordum.:hih:
Neyse ki artık eskisinden çok daha iyiyiz canım.:srl:
Sen de iyi ki varsın canım. :dyg:
Ve şunu da unutma Allah'ın izniyle eskisinden çok çok çok daha iyi olacaksın İnşAllah. Sadece Sabır ve Dua'ya ihtiyacımız var. :kiss:

Geçmiş olsun dileklerimi iletin lütfen
Acil sifalar tez zamanda iyilesi

Sen bir an önce iyileş, söz veriyorum kitaplarımı paylaşacağım seninle. ^^

Allah Acil Şifalar Versin Çok Geçmiş Olsun.Allah Yar Ve Yardımcın Olsun İnşallah...

Çok teşekkür ederim dilerkleriniz için. Rabbim hep Razı olsun. Amin.

Geçmiş olsun dileklerimi iletin lütfen
Acil sifalar tez zamanda iyilesi

Daha iyiyim çok şükür. Patoloji sonuçları çıktığı zaman belli olacak tedavi süreci. Ama gün geçtikçe iyiye gidiyorum :)

Sen bir an önce iyileş, söz veriyorum kitaplarımı paylaşacağım seninle. ^^

ahaaa verdiği söze bak.. Çoooook iyiyim iyileştim ben asdklashdaf :D seviyorum seni hatun.
Geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum.

Teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri