Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Teşekkür ederim. Yok daha atlatamadım. Tümörün kötü mü iyi mi patoloji sonuçların da belli olacak. Şuan dışarı çıkmak, insanlarla konuşmak , internet her şey yasak. Ama sıkıldım bir haftadır yatıyorum. Kaçamak geliyorumHaSsNicktir çok geçmiş olsun. umarım tamamen atlatmışsınızdır.
Teşekkür ederim. Yok daha atlatamadım. Tümörün kötü mü iyi mi patoloji sonuçların da belli olacak. Şuan dışarı çıkmak, insanlarla konuşmak , internet her şey yasak. Ama sıkıldım bir haftadır yatıyorum. Kaçamak geliyorum![]()
Umarım iyi huylu çıkar geçer kısa sürede.
Psikoloji çok önemli tabi rahatlamak gerek arada.
Yazını okuyunca yemin ederim ki dedim acaba öldüm mü benah perim kalbinden öperim senin. Annem her yarım saatte Ayşegül arıyor deyip durdu. Nasıl mutlu oluyorum anlatamam. Bakıyorum da iyi bir kanka olmuşsunuz. .p
Bu konuya hiç gerek yoktu biliyorsun ama beni bu kadar sevdiğini bilmiyordum:d teşekkür ederim yanımda olduğun için. Ama annemin seni arama konusunu bir ara konuşcaz. Neyse ya işin kısası iyi ki varsın.
Bak iyiyim artık
Mesaj yazan herkese teşekkür ederim.
Allah Acil Şifalar Versin Çok Geçmiş Olsun.Allah Yar Ve Yardımcın Olsun İnşallah...
Geçmiş olsun dileklerimi iletin lütfen
Acil sifalar tez zamanda iyilesi
Sen bir an önce iyileş, söz veriyorum kitaplarımı paylaşacağım seninle. ^^
Geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum.