Hassnicktir Fulyamın Duâ'larınıza ihtiyacı var ..

Konu sahibi son olarak 3781 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fulya nın telefonu kapalı olacak bigilerinize.
Fulya taş gibi hatun bir şeycik olmaz ona.
seviyorum seni Fulyammmm.

Insomnia daha önce ne ne kadar duyuldu bilmiyorum ama söz konusu ameliyat basit Bir ameliyat değil. Sağ salim ciksa bile ameliyattan sesini kaybetme ve ya değişme ihtimali de var maalesef. Ne kadar çok Duâ edilirse o kadar çabuk iyileşeceğini düşünüyorum. Sonuçta kimin Duâ'sınin kabul olacağını biz bilemeyiz.

Insomnia daha önce ne ne kadar duyuldu bilmiyorum ama söz konusu ameliyat basit Bir ameliyat değil. Sağ salim ciksa bile ameliyattan sesini kaybetme ve ya değişme ihtimali de var maalesef. Ne kadar çok Duâ edilirse o kadar çabuk iyileşeceğini düşünüyorum. Sonuçta kimin Duâ'sınin kabul olacağını biz bilemeyiz.

Biliyorum ameliyatın ciddiyetini sagsalim döner umarım.

Allah acil şifalar versin sag sağlim cıkıcaktır eminim

Çok geçmiş olsun canım umarım güzel bir şekilde atlatır ve sağsalim aramıza döner.

Allah Acil Şifalar Versin,
İnşallah Sağ Salim Atlatır Ameliyatını..

Gün İçerisinde Bilgi Aldıkça Bize de İletirsen Seviniriz Rüya Perisi..

Allah acil sifalar versin. bence de Rüya Perisi gun icin de bilgi alirsaniz bizlerle de paylasin lutfen.

Allah hepinizden razı olsun. Dualarınızı eksik etmeyin.
Şuan hastanede ameliyat olmayı bekliyor. :lutfen:

Allah yardımcısı olsun ve şifasını versin inşallah.
Umarım sağlığına kavuşur.

Allah acil şifa verir inşallah (:
Temiz yürekli bacıma

Geçmiş olsun.
Allah şifasını versin.

Arkadaşlar Fulya çok şükür ameliyattan çıktı ama hala narkozun etkisinde kendine gelemedi maalesef :/

Cok sukur canim dun gece uzun uzun konustuk o guclu bi hatun bunuda atlaticak ins.

Şimdi Fulyamın annesiyle konustum Fulyam çok şükür iyi. Kendine de gelmiş. Narkozun etkisiyle hâlâ Baş ağrısı var biraz.
Annesinin sesi de iyi geliyordu ama Fulyam boğazından ameliyat olduğu için kimseyle konuşturmuyorlarmış. konuşmayı çok istedim konuşamadim.

Çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur.

Geçmiş olsun atlattıysa sıkıntı yok ;) şimdi kavuşmayı bekle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri