Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün Fulya'yla konuştum morali çok bozuktu. Annesi Fulya'yla konuş biraz kızıma moral ver dedi.
Ses telleri felç olmuş ameliyat sonrası. Tümör varmış bunu saklamislar Fulya'dan.
Maalesef 1 yıl boyunca böyle kalacakmış ve Fulya çocukluğundan beri en sevdiği şey olan şarkı söylemek ve maalesef söyleyemeyecek diye çok üzgün.
Ama durumu iyi eve getirmişler. Patoloji sonuçlarından sonra uzun bir tedavi geçirecek.
Fulya'mı merak edenler olmuştur diye bilgi vereyim istedim.
Yazını okuyunca yemin ederim ki dedim acaba öldüm mü ben ah perim kalbinden öperim senin. Annem her yarım saatte Ayşegül arıyor deyip durdu. Nasıl mutlu oluyorum anlatamam. Bakıyorum da iyi bir kanka olmuşsunuz. .p
Bu konuya hiç gerek yoktu biliyorsun ama beni bu kadar sevdiğini bilmiyordum:d teşekkür ederim yanımda olduğun için. Ama annemin seni arama konusunu bir ara konuşcaz. Neyse ya işin kısası iyi ki varsın.
Bak iyiyim artık