Hassnicktir Fulyamın Duâ'larınıza ihtiyacı var ..

Konu sahibi son olarak 3781 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok geçmiş olsun, rabbim şifasını versin. En kısa zamanda.

Kendine biraz gelsin foruma gelip yazar.. Çok geçmiş olsun tekrar..

Umarım iyi olur Fulya. Çok geçmiş olsun.
Kendisini en yakın zamanda, sağlıklı bir şekilde, aramızda görmek dileğiyle.

Bu zor günümüzde yanımızda olan herkese çok teşekkür ederim.
Fulyamda InşAllah en yakın zamanda aramıza dönecek. :-)

Allah yardimciSi olsun canim. Dua edicem.umarim arkadasiniz iyilesir

Bugün Fulya'yla konuştum morali çok bozuktu. Annesi Fulya'yla konuş biraz kızıma moral ver dedi.
Ses telleri felç olmuş ameliyat sonrası. Tümör varmış bunu saklamislar Fulya'dan.
Maalesef 1 yıl boyunca böyle kalacakmış ve Fulya çocukluğundan beri en sevdiği şey olan şarkı söylemek ve maalesef söyleyemeyecek diye çok üzgün.
Ama durumu iyi eve getirmişler. Patoloji sonuçlarından sonra uzun bir tedavi geçirecek.

Fulya'mı merak edenler olmuştur diye bilgi vereyim istedim.

Yazını okuyunca yemin ederim ki dedim acaba öldüm mü ben :) ah perim kalbinden öperim senin. Annem her yarım saatte Ayşegül arıyor deyip durdu. Nasıl mutlu oluyorum anlatamam. Bakıyorum da iyi bir kanka olmuşsunuz. .p
Bu konuya hiç gerek yoktu biliyorsun ama beni bu kadar sevdiğini bilmiyordum:d teşekkür ederim yanımda olduğun için. Ama annemin seni arama konusunu bir ara konuşcaz. Neyse ya işin kısası iyi ki varsın.
Bak iyiyim artık :)

Mesaj yazan herkese teşekkür ederim.

Geçmiş olsun Allah şifa versin. Tez vakitte sağlığına kavuşman dileğiyle Fulya.

Canım çok geçmiş olsun :( Sen güçlüsün neleri atlatmadın ki Allah'ın izniyle . .

Cok ama cok geçmiş olsun ya. İnşallah kisa zamanda daha iyi olursun. Yasiyor olman bile güzel bu hayatta nefes almak. Cok ama cok gecmis olsun Fulya

Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar. İnşallah bunlarda geçecek.

Allah Acil Şifalar Versin HaSsNicktir inşallah herşey gönlünce olur.

Çok geçmiş olsun, bende yaşadım 2-3 sene önce bunları. İnşallah sağsalim olursun, hayatta hep yüzün gülsün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri