Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ıPhone 18 Çıkmadı 17 çıkıcak onu bekliyorum bende 17 çıkınca 16 zaten işime yaramayacak sana satabilirim @Zeyna istemedi .dartırıyorum... ben iPhone 18 pro max veriyorum hadi bakim....
Nasıl ya???!?! 18 nasıl çıkmadı?!?!? Bi yanlışlık var????? Çıkmış olmalı?!?? Hayır??????? Olamaz!?!?!!ıPhone 18 Çıkmadı 17 çıkıcak onu bekliyorum bende 17 çıkınca 16 zaten işime yaramayacak sana satabilirim @Zeyna istemedi .d
çıkmadı daha 17 bile çıkmadı lansman yapılmadı yani 16 şu an piyasada belli bir fiyat aralığı var farkındayım dalga geçiyorsun ama ben yinede benden etiket aldığın için cevap vereyim dedimNasıl ya???!?! 18 nasıl çıkmadı?!?!? Bi yanlışlık var????? Çıkmış olmalı?!?? Hayır??????? Olamaz!?!?!!
ben kimseden etiket almadım mafia.....çıkmadı daha 17 bile çıkmadı lansman yapılmadı yani 16 şu an piyasada belli bir fiyat aralığı var farkındayım dalga geçiyorsun ama ben yinede benden etiket aldığın için cevap vereyim dedim
Nasıl ya???!?! 18 nasıl çıkmadı?!?!? Bi yanlışlık var????? Çıkmış olmalı?!?? Hayır??????? Olamaz!?!?!!
Di mi... evet biliyorum yani ben...sdfsdfwefdsfs
23 ultra süper pro bile çıktı sen 18 diyorsun çok geride kalmışsın
öfff insanlarla hep dalga geçip kaçırtıyosunuz.sDi mi... evet biliyorum yani ben...