Hangi Telefonu Kullanıyorsunuz?

• Kullanıcı Sux
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1002 gün önce görüldü
oggy yeme bizi sende androidçi mizacı var.

yelda merhaba, geçen gün bizatihi bu modeli kullanan var mı? diye sormuştum, kullanıyor olman şahane.

satın almayı düşündüğüm bir model, vakit ayırıp görüş bildirmeni istirham ediyorum.

dizüstü ve tablet'i bir arada kullanmak, benim için konfor açısından artık eziyete dönüştü hamallıktan bezdim.
bir çok ekipman taşımak yerine kompakt bir cihaz ile işlerimi halledebileceğime inanmak istiyorum.

- mevcut model ve kalemi ile video/ses kurgu programları kullanılabilmek mümkün olabilir mi? olursa da işlevsel olabilir mi? esas merak ettiğim kalem kabiliyetinin hassaslığı.

- ekran boyutu hususunda bir çekincem bulunmuyor aksine ele avuca sığar olması cazibesini arttırıyor.

- umarım video çekiyorsundur, keza çekiyor isen renk doygunluğu ve keskinliğinden memnun musun?
akabinde kenarlarındaki kavislere kazara dokunulduğunda olumsuz tepkimelere mahal veriyor mu?
memnun olmama rağmen s9 modelini bu nedenle değiştirmiştim.

- ekran boyutu kullanım kolaylığı sağlıyor olsada seyir keyfini etkiliyor mu? plus modeli daha evla mıdır?

sorular silsilesi oldu ama kusura bakmazsın inşallah. kAlp

Merhaba Sux,
Yıllardır Samsung Note serisini kullanıyorum. Note 10 bahsettiğin gibi birçok ekipman bulundurmaktan ziyade kompakt bir cihaz olma özelliği sebebiyle tercih edilebilir bir model. Ki benim de kullanım amacım buydu.
Kalemini kullanabileceğin alanları sormuşsun Sux. Şöyle belirteyim kalemi sadece acil not almam gerektigi vakit telefon kapalı olsa dahi not alabilme özelliği sebebiyle kullanıyorum. Fakat kalemi fonksiyonel ve pek çok kullanım alanı bulunmakta.
Video çekimi ve fotoğraf çekiminde renk doygunluğunun oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim. Kenarlarındaki kavisler çekim esnasında hiçbir olumsuzluğa sebep olmamakta. Fakat bir önceki kullandığın model de buysa kullanım açısından bilirsin ki ekstra dikkat gerekiyor. Herhangi bir kırılma durumunda diğer ekranlara oranla ekran yenilemesi oldukça maliyetli.
Ekran boyutu memnuniyeti biraz spesifik bir konu aslında. Ama şöyle söyleyebilirim. Netflix filmlerinin pek çoğunu telefonumda izledim seyir keyfimi olumsuz anlamda da etkilemedi. Plus la mukayese edildiğinde ekran boyutu anlamında fark tabii ki söz konusu. Note 10 6.3 inç. Plus 6.8 inç. Ekran çözünürlüğü bakımından da fark söz konusu.
Tek memnun olmadığım nokta şarjı.. Tabii kullanım sahası ne denli çok olursa şarjı da o kadar az dayanıyor. Genel anlamda tercih ettiğin noktada memnun kalmayacağını düşünmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Sux
oppo reno 5 kullanıyorum.

4k çekim yapabilmekte onun dışında yavaş cekimlerde 1080p cekim yapıyor, hafıza olarak gayet yeterli ve artırılabilir 8gb ram +5 fonksiyonel rem artırımı ile 13 GB olabiliyor.

bakinmani tavsiye ederim sux.
teknik detay çok fazla veremiyruum çünkü uzmanı olduğum bir konu değil.

kıymetli kardelen ilgi alakan için teşeka..
bu telefonların fotoğraf çekme kabiliyetleri yüksek iken video kabiliyetleri yetersiz..
4k, 1080p vb. kalite seçeneklerinin olması keskinlik ve renk doygunluğu açısınsan iyi olduklarını göstermiyor.

üstü açık araç ile çekimler yaptık ve memnun kalmadık. görüntüde takılmalar, kumlanmalar ve ses bozuklukları bolca oluştu.
sabit kare çekimleri iyi ama hareketlide bocalıyor.

ben istiyorumki afgan pazarından ucuza rus kaldırayım..
kAlp

Bu konuyu görünce aklıma “telefonunu çıkar göster” diyen dayılar geliyor :d

Çünkü o dayılar halâ Nokia bilmem ne kullanıyor.

Huawei kullanan tek ben miyim ya... Okunuşu çok güzel niye almıyorsunuz...

Geri