Hangi Telefonu Kullanıyorsunuz?

• Kullanıcı Sux
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1001 gün önce görüldü
merhaba, oyun niyetine açmadım samimiyetle iştirak ederseniz memnun olurum.
teşekkür ediyoruz.

İphone Xs Max, İphone 8, Xiaomi Redmi Note 4

kişisel telefonum iphone 11: henüz eskitemeden yenileri çıktı.sdlfk teknoloji uzmanı değilim ama benim kullanım alanıma yetiyor özellikleri. (kılıfımı göstereyim mi çokzel.dflkjg)

iş telefonum galaxy j5: klasik androidgilerden. konuşma ve wp harici pek verim alamıyorum artık. hem eski hem de kapasite fazla dolu olduğundan bir sayfadan bir sayfaya geçmek 5687614 dakika falan sürüyor. maillerimi vs diğer telefonumdan takip ediyorum bu yüzden.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu telefonlara bak hey maşallah.
Sonra kalk ekonomik kriz var de.(!)

Neyse ayfon 7 benim.

sux, konunun sonunda android kullananlar anlık atmasın lütfen fotolarınız iğrenç çıkıyo diceksindir inş......

yelda merhaba, geçen gün bizatihi bu modeli kullanan var mı? diye sormuştum, kullanıyor olman şahane.

satın almayı düşündüğüm bir model, vakit ayırıp görüş bildirmeni istirham ediyorum.

dizüstü ve tablet'i bir arada kullanmak, benim için konfor açısından artık eziyete dönüştü hamallıktan bezdim.
bir çok ekipman taşımak yerine kompakt bir cihaz ile işlerimi halledebileceğime inanmak istiyorum.

- mevcut model ve kalemi ile video/ses kurgu programları kullanılabilmek mümkün olabilir mi? olursa da işlevsel olabilir mi? esas merak ettiğim kalem kabiliyetinin hassaslığı.

- ekran boyutu hususunda bir çekincem bulunmuyor aksine ele avuca sığar olması cazibesini arttırıyor.

- umarım video çekiyorsundur, keza çekiyor isen renk doygunluğu ve keskinliğinden memnun musun?
akabinde kenarlarındaki kavislere kazara dokunulduğunda olumsuz tepkimelere mahal veriyor mu?
memnun olmama rağmen s9 modelini bu nedenle değiştirmiştim.

- ekran boyutu kullanım kolaylığı sağlıyor olsada seyir keyfini etkiliyor mu? plus modeli daha evla mıdır?

sorular silsilesi oldu ama kusura bakmazsın inşallah. kAlp

Geri