Hangi telefonu almalıyım?

Konu sahibi son olarak 2994 gün önce görüldü
Şu lg nin harika fotoğraf çeken telefon modeli neydi bilen bi aydinlatsin pls

Yaklaşık 1.5 yıldır kullandığım note3 telefonuma veda etmek istiyorum:p
Benim için en önemli özelliklerinden biri kesinlikle görüntü kalitesi fotoğraf çözünürlük.
Film izlemekten tutun da bankacilik,mail islemerini telefon ile halleden biri olarak ekran yüzünden bir türlü iphone'a gecemedim ama apple in sunduğu avantajları ve uygulamaları kıskandigimi da söylemeliyim.

Note 3 te alıştığım ekran diğer telefonları oyuncak gibi görmeme sebep oluyor. Ayrıca note3 te on kamera da ekranı ayarlamak gibi bi özellik yok yani selfie çekmek için bayagi bi ugrasmak gerekiyor toplu çekim falan yapamıyorum.

Bunu anneme yollayıp kendime ne almalıyım sizce hemen hemen aynı özellikler de veya daha yüksek olabilir samsung dışında ki önerilere de açığım. Iphone 6 nin ekranını yakından incelemedim bunu da belirteyim. Kullanan varsa bilgi almak isterim.

Şimdiden teşekkürler.

note 5 :p

ilk çıkardığı seriden beri iphone kullanıcısıyım, geçen servise gönderdim 20 gün başka bir telefonla geçirmek zorunda kaldım alışamadım resmen telefona. Eğer imkanın varsa 6 almanı öneririm..
ayrıca telefonda pixel değil netlik önemlidir, 6'nın arka ve ön kameraları çirkini bile güzel çıkartıyor :)

Nasıl memnun musun? :p

Ben kullanmıyorum ama satılanlardan gördüğüm kadarıyla ( Turkcell de çalışıyorum ) kamera açısından gayet kullanışlı bir cihaz [emoji39]ama iPhone düşünüyorsan bişey diyemem iPhone Başka bir dünya .p

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben kullanmıyorum ama satılanlardan gördüğüm kadarıyla ( Turkcell de çalışıyorum ) kamera açısından gayet kullanışlı bir cihaz [emoji39]ama iPhone düşünüyorsan bişey diyemem iPhone Başka bir dünya .p

Ben android kullanicisiyim ve cok alıştım iphone a geçersem kullanamam diye düşünüyorum :(

IPhone 6 ya da Turkcell T60. T60'ın inanılmaz bir kamerası var.

Hattımı içine takmadim hiç useniyorum :asd:

S6 yi görmüştüm daha evvel çok hoşuma gitmişti gold rengi

Ama kalbim note serisinde :ask

Note serisi aşktır :d note 5 sattım 2 gün önce mükemmel duruyor kamerasıda çok hoştu [emoji41]

Geri