Hangi telefonu almalıyım?

Konu sahibi son olarak 2991 gün önce görüldü
Dxomark adında fotoğraf makinesi inceleme sitesi var. Telefonların da foto-video performanslarını inceliyor. Fotoğraf makinesinde markalar konusunda taraflı olduklarından şüpheleniyorum. Bu durum telefonda olmayabilir. Verdikleri puanlara göre ilk 5'i yazıyorum, bunlar telefonların foto-video kalitelerine verdikleri puanlar:

1- Samsung S6 Edge : 86 puan
2- Samsung Note 4 : 83
3- Sony Xperia Z3+ : 82
4- Apple iPhone 6Plus : 82
5- Apple iPhone 6 : 82

Edge alma ne alirsan al canim. Kenarlarinin oval olusu cabuk kirilmasina sebeb oluyor. Ayrica telefon yeni oldugundan yaptirmasi cok zahmetli.

Note 4 yahut Lg g4 görüntü kalitesi açısından lg en mükemmelidir, şarj ve hız konusunda ise note 4 ama ıphone kalitesi tabiki tartışılmaz :D

Bir telefonda en önemli kriter kamera özellikleri olarak belirlenmişse, Samsung S6 , Iphone 6 ve diğer kalitedeki telefonlar zaten birbirlerine çok yakınlar bu konuda. Herhangi birini alman pişman olmana neden olmaz.
Fakat , yukarıda da okuduğum üzere multmedya özelliklerini sık kullanan birisin. Yani bir çok işini telefondan hallediyorsun. Bu durumda en önemli kriter bana göre şarj süresidir, zira son çıkan telefonların kamera kaliteleri neredeyse aynı ama batarya ömüreri farklılık gösteriyor ve bataryası en zayıf telefon da malumunuz Iphone. sarj sorununu çözebilirim derseniz Iphone alın ama sık sık telefonu da şarj etmenız gerekecegını unutmayın.

S6 yi inceledim harika fotoğraf çekiyor şu an onu almamak için kendimi zor tutuyorum :(

Ayrıca note3 te şarj konusunda hoc problem yaşamadım o yüzden kamera özellikleri benim için önemli diye düşünüyorum aynı standartlarda bi telefon ile de şarj sıkıntısı yasayacagimi sanmıyorum + yedek sarj bulunduran biriyim:p

Ayni sen gibi note 3 kullanicisiyim, bu yaz degistirmek istedim elimizdekinin ekrani biraz hoyta olunca kolay kolay her telefonu begenmiyor insan. Ama ben gozume phone 6 plus kestirdim.
Ekran buyuklugu olarak'ta note 3 aratmiyor, ayrica istedigin gibi fotoozellikleri de gayet iyi apple store'dan bahsetmeme gerek bile yok sanirim. Ekim gibi ben note 3 den iphone 6 plus'e gecicem.
Lg g4 de arka yuzunun deri olmasi da biraz ilgimi cekti ama mac kullanicisi olarak artik tel'de ios gecme zamani, android'de kalma derim.

bütün telefonlar aynı artık kasmayın o kadar alın kullanın

Iphone 6 alabilmek icin sevgilisini kiraya veren cinli genc aklima geldi:d

Hahxjxkdk yok be ya biz alinterimizle alıyoruz ancak :p
İçimden baba parası ile almak geçiyo aslında :D

Benim de sikca tercih ettigim seydir baba parasi.
Kendi paramda ketumluk yapabiliyorum.
Babamin parasini yemek beni dejarz ediyor :D
Telefon konusunda pek bir bilgim yok.
Umarim istedigin ozelliklerde bi telefon olur.

Gec mi kaldım yorum yapmakta bilmiyorum ama çok eski bir android kullanıcı olarak yakın bir dönemde Ios'a geçiş yaptım. Hem uygulama,hem hızlılık hem de kamera açısından Iphone 6 diyorum bende sen bi tık büyük istediğin için Plus'ı tercih edebilirsin.

Sizin beni gaza getirmeniz yüzünüzden Teyzem bana iphone6 getirdi ama nasıl kullanıcam bilmiyorum jgjj:D

Geri