Hangi telefonu almalıyım?

Konu sahibi son olarak 2991 gün önce görüldü
Yaklaşık 1.5 yıldır kullandığım note3 telefonuma veda etmek istiyorum:p
Benim için en önemli özelliklerinden biri kesinlikle görüntü kalitesi fotoğraf çözünürlük.
Film izlemekten tutun da bankacilik,mail islemerini telefon ile halleden biri olarak ekran yüzünden bir türlü iphone'a gecemedim ama apple in sunduğu avantajları ve uygulamaları kıskandigimi da söylemeliyim.

Note 3 te alıştığım ekran diğer telefonları oyuncak gibi görmeme sebep oluyor. Ayrıca note3 te on kamera da ekranı ayarlamak gibi bi özellik yok yani selfie çekmek için bayagi bi ugrasmak gerekiyor toplu çekim falan yapamıyorum.

Bunu anneme yollayıp kendime ne almalıyım sizce hemen hemen aynı özellikler de veya daha yüksek olabilir samsung dışında ki önerilere de açığım. Iphone 6 nin ekranını yakından incelemedim bunu da belirteyim. Kullanan varsa bilgi almak isterim.

Şimdiden teşekkürler.

iPhone 6 nın ekranı diğerlerine 5 ve 5S e göre daha büyük. Plus almayın çünkü rahatsız edebilecek kadar büyük. iPhone 6 almanızı tavsiye ederim. Kamera fotoğraf çözünürlük kalitesi tartışılmaz piyasanın en iyisidir. Fotoğraf çekmemin zevkine varırsınız. Ve tabi Apple'ın sunduğu daha bir çok özellik iPhone her konuda bir tık üstündür

Valla canım Note3 hastası bir adam olarak söyleyebileceğim tek şey ondan sonra kullanabileceğin tek telefon İphone 6 onun dışındakiler seni tatmin etmez hiç heleki bir çok şeyi telefondan yapan bir insan olarak note3 den sonra alabileceğin piyasadaki en iyi telefon İphone 6

iPhone 6 nın ekranı diğerlerine 5 ve 5S e göre daha büyük. Plus almayın çünkü rahatsız edebilecek kadar büyük. iPhone 6 almanızı tavsiye ederim. Kamera fotoğraf çözünürlük kalitesi tartışılmaz piyasanın en iyisidir. Fotoğraf çekmemin zevkine varırsınız. Ve tabi Apple'ın sunduğu daha bir çok özellik iPhone her konuda bir tık üstündür

Yavaslatilmis video özelliği varmış yahu bu çok hoşuma gitti açıkçası .

Valla canım Note3 hastası bir adam olarak söyleyebileceğim tek şey ondan sonra kullanabileceğin tek telefon İphone 6 onun dışındakiler seni tatmin etmez hiç heleki bir çok şeyi telefondan yapan bir insan olarak note3 den sonra alabileceğin piyasadaki en iyi telefon İphone 6

Iki şey konusunda çok hasasim
1. Telefon
2. Kuaför :D

foruma bile devamli cep telefonundan yazan biriyim ben..
açıkçası biraz çekiniyorum iphone dan.

Edge veya note4 düşündüm bi ara ama artık samsung un devamli yeni şeyler yapması beni gıcık etmeye başladı .

Bir de bu telefona bir kac gun evvel holo launcher plus yükledim telefon çok şirin bi hal aldı :D

Şimdi önümüzde ki seçenekler

S6
Iphone 6
HTC de olabilir .

Lg şarj yönünden çok iyi bir telefondur ama senin için mühim olan kamera ise iphone 6 olabilir

Arkadaslar bu gazla sayenizde gidip iphone 6 alıyorum begenmezsem o telefonu anneme veririm:D

IPhone 6
bütceye göre IPhone 5
Bütçe sorunu yoksa IP6 ya alternatif Sony Xperia Z3

LG yi dandik bulan bir ben miyim ?:D

Lg g3 kullanıyorum, sen de g4 al, fotoğraf kalitesinden çok teknolojisi çok iyi.
Üstelik işlemci, ram ve bellek ve fiyat olarak ayfonun önünde. ayfonda bellek alternatifleri var fakat fiyatları çok uçuk, aynı özelliklerde bi lg g4 ' ten o paraya 2 buçuk tane alırsın .
Lg ile ekrana temas etmeden uzaktan bi el hareketi göz kırpması ya da sesli bir komut ile selfie çekebiliyorsun üstelik.
G3' ün kalvyesini beğenmiyorum sadece ama g4 te düzelmiş olabilir.

bu alttaki de LG ile çektiğim bir fotoğraf

vx25nc.jpg

Geri