Hangi kentlerde bulundun?

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
glunun haritası çok klostrofobik...... niğdeden azıcık mersine değecek olmuş, sıcak denizlere akacakken hemen aksaraya dönmüş..... çorumdan sinopa değecek olmuş, yeşile doğaya doyacakken hemen kırıkkaleye kaçmış...... yarın bi gün akpli çıkarsa şaşmam...... bu haritadan başka siyasi profil oluşturamıyorum çünkü....
Ogi, direndik, mücadele ettik ama kaybettik. Brecht'in dediği gibi, "Hep denedin, hep yenildin. Olsun. Gene dene, gene yenil. Daha iyi yenil" O sebeple, ne yazık ki son kez Reis diyorum........

beckett olarak düzeltelim glu bey o sözün sahibini... konudaki eğlenceyi kaçırmışım, geriden like'laya like'laya gelmek bir nebze üzdü. sirius muyum neyim? onu da anmış olalım. beni şaşırtan şey bayağı bir insanın çanakkale'ye gitmemiş olması. ben sanıyordum ki herkes liseden mezun olana kadar gerekirse silah zoruyla 1 kereliğine çanakkale'ye götürülüyor. conk bayırı'ndan aşağı düşman mevzilerine bakmamış insanla vatan millet sevgisi tartışmam.

beckett olarak düzeltelim glu bey o sözün sahibini... konudaki eğlenceyi kaçırmışım, geriden like'laya like'laya gelmek bir nebze üzdü. sirius muyum neyim? onu da anmış olalım. beni şaşırtan şey bayağı bir insanın çanakkale'ye gitmemiş olması. ben sanıyordum ki herkes liseden mezun olana kadar gerekirse silah zoruyla 1 kereliğine çanakkale'ye götürülüyor. conk bayırı'ndan aşağı düşman mevzilerine bakmamış insanla vatan millet sevgisi tartışmam.
Beckett tabii ya. İnanır mısın ben de Google’a “Brecht özlü sözler” yazınca niye bu söz çıkmıyor diye düşünmüştüm…. Fuları doğru takamadık zaar

Beckett tabii ya. İnanır mısın ben de Google’a “Brecht özlü sözler” yazınca niye bu söz çıkmıyor diye düşünmüştüm…. Fuları doğru takamadık zaar
bu durumda derhal entelijans, rölativite ve izdüşüm kelimelerini cümle içinde kullanarak fular check yapılmalı

bu durumda derhal entelijans, rölativite ve izdüşüm kelimelerini cümle içinde kullanarak fular check yapılmalı
Bu gece döşeklerin arasından dedemden miras kalan The Fular’ı çıkartıp Ludovico Einaudi ve Kırmızı Şarap (Sava) eşliğinde Modern İran sineması üzerine okumalar yapacağım. Ailemizin üzerine düşen bu kara leke anca böyle temizlenir….

karadeniz turu hayali olan üyeleri dolandırarak karadenizi gezdirme hevesi doldu içime... enteresan.

melo hangisini sileceksen diğerini layklicam hadi

Geri