Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Olduğun yerde kal iç Anadolu çok iç açıcı değel kjkjkjkkjEkli dosyayı görüntüle 92885az kaldı tam olarak fethedicem… :d
Ankara’da yaşayan bne bunu beğenmediOlduğun yerde kal iç Anadolu çok iç açıcı değel kjkjkjkkj
Selam verme bana artık :/Ankara’da yaşayan bne bunu beğenmedi
sıradaki hedefim Yozgat.
Ankara’yı tenzih ediyorum onun tek kusuru bitmeyen yokuşlarıAnkara’da yaşayan bne bunu beğenmedi
sıradaki hedefim Yozgat.
herkese selam, sana mermi bundan sonra..Selam verme bana artık :/
yokuşu bile bir başka… sen sıhhıye sahiline gel, İzmir İstanbul neymiş dersin.Ankara’yı tenzih ediyorum onun tek kusuru bitmeyen yokuşları))
Oysa kurşun atar kurşun yerdin hayat işte Sjsjsherkese selam, sana mermi bundan sonra..
insanoğlu nankördür, al bu bilgiyle naparsan yap ahshdhOysa kurşun atar kurşun yerdin hayat işte Sjsjs
AA sen ne ara Van a geldin gıEkli dosyayı görüntüle 92886
Bu ne ya xdxdxdxd bolu eskisehir falan yapayım bari :d
2 sene önce gelmiştim bi xdAA sen ne ara Van a geldin gı
Yaa keşke tanışmış olsaydık o zamanlar2 sene önce gelmiştim bi xd
Yapmazmıyımmm :dd bide şansıma kar yapmıştı eğlenceli geçmişti :d sahiliniz falan da hoşuma gitmişti :dYaa keşke tanışmış olsaydık o zamanlar
Kahvaltı yaptın dimi))
Bu yaz gel Van da kış Çetin çok gelemezsin ada var şelale var bir sürü bir sürü gezilmesi görülmesi gereken yerlerYapmazmıyımmm :dd bide şansıma kar yapmıştı eğlenceli geçmişti :d sahiliniz falan da hoşuma gitmişti :d
Birde Buraya hanım köylü olarak Kahramanmarası yazalım.