Hangi kentlerde bulundun?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Aklıma yine Aksaray'ın il olma hikayesi geldi...

RxJiEy.jpg

Gez dünyayı gör ebeninki ni şey gonyayı

Üç sayfada sadece iki kişi Bilecik'i ziyaret etmiş...

Bilecik'in suçu ne...

benden bu kadar.
edit: ben bilecik'e vişne ya da kiraz bahçesi almaya gitmiştim, siz niye gittiniz ki? hskdl

turkeyvisited.png

Ben bilecike gittim ama o kadar kucuk ki gozden kacirmisim

Bir keresinde trenle Bilecik'ten geçmiştim. İnsanlar Bilecik'te olduğuna inansın diye her yere Bilecik yazdıklarını fark etmiştim. Bilecik böyle bir yer işte, gerçekten Bilecik'te bulunduğunuzu hissetmek için kuvvetli bir şekilde bu fikre inandırılmanız gerek. Bunu bir kere de Yozgat Akdağmadeni'ninde yaşamıştım. Sonra "Evet ya, şu an gerçekten Yozgat Akdağmadeni bilmem ne tesisinde sigara içiyorum." diye ikna olmuştum.

ya aklıma şey geldi sjsj şeyi hatırlıyor musunuz... birkaç sene önce tdk, türk dili yılı için hazırladığı afişte "zonguldak" yerine "zongulgak" yazmıştı kdjj bu da haber yapıldı. hadi bu sefer şehrin gazetecilerinden biri " zonguldak iteleniyor" "tdk, zonguldaklılardan özür dilesin" dedi... ardından pandemi patlak verdi, zonguldak, "30 büyükşehir ve zonguldak" olarak ifadede yerini aldı... peki herkes zonguldak'tan ne istiyordu???? şimdi aynı şey bileciklilere yapılıyor, şimdi benim bilecikli kardeşim çıksa dese "irc bilecik'ten özür dilesin", ben derim "haklısın bilecik"

• Kahkaha
Tepkiler: Sux
glunun haritası çok klostrofobik...... niğdeden azıcık mersine değecek olmuş, sıcak denizlere akacakken hemen aksaraya dönmüş..... çorumdan sinopa değecek olmuş, yeşile doğaya doyacakken hemen kırıkkaleye kaçmış...... yarın bi gün akpli çıkarsa şaşmam...... bu haritadan başka siyasi profil oluşturamıyorum çünkü....

Geri