amert
Gümüş Üye
RTE’nin sert bir çıkış yapması ama ardından frene basıp “benim tepkim moderatöreydi” gibi geri adım atması mecburi gibi görünüyor. Hatta Bahçeli bile biraz ileri gitti ve geçen gün İsrail’e 24 saat süre verdi : ddd ama esas olarak benim gördüğüm kendi tabanlarının içeride diğer partilere yanaşmasının önüne geçmek ve bu konuda söylem geliştirip öne çıkmak üzerine. Her ne kadar ideolojik olarak benzeşseler de kimliklerini ve tabanlarını korumak zorundalar. Bunun dışında da başka faktörler var. İçerde dinselliğin boyutunu artırmak için bir kaldıraç işlevi görüyor bu konu. Reis’in son konuşması sertti. Bu doğru. Biraz daha dozajı artıracak mı bilmiyorum. Büyük Filistin Mitinginde göreceğiz. Sonrasında da geri adımları. Ama eminim İsrail bürokrasisi de bu söylemleri bir süre sonra anlayışla karşılayacaklardır. Şu an psikolojik nedenlerle biraz daha sert tepki veriyorlar ama bir süre sonra “ya işte bizim her zamanki Erdoğan” moduna girerler…
ya sizler nerden bilgileniyorsunuz
neden olup bitenin ne oldugunu göremiyorsunuzki
bahceli 24saat dedi suriyede amerikan üstlerini türkiye vurdu
ülkemizin en zor zamanlarinda erdogan israili yok saydi 20seneye yakin daha ne yapsin
neden olan biten haberlerden haber alamiyorsunuz
neden kirli bilgilerle türkiyemizin neler yaptigini bilemiyorsunuzki
bahceli 24saat dedi usa baskani konusurken konusmasini yarida kesip acil odasina gitti
bunlar hep devletimizin yaptigi önlemlerden kaynaklaniyor
türkiyemizin devlet aklini neden göremiyor bir takim insanlar