Haber Hamas, Gazze'den İsrail'in güneyindeki bazı bölgelere dönük operasyon başlattı

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
RTE’nin sert bir çıkış yapması ama ardından frene basıp “benim tepkim moderatöreydi” gibi geri adım atması mecburi gibi görünüyor. Hatta Bahçeli bile biraz ileri gitti ve geçen gün İsrail’e 24 saat süre verdi : ddd ama esas olarak benim gördüğüm kendi tabanlarının içeride diğer partilere yanaşmasının önüne geçmek ve bu konuda söylem geliştirip öne çıkmak üzerine. Her ne kadar ideolojik olarak benzeşseler de kimliklerini ve tabanlarını korumak zorundalar. Bunun dışında da başka faktörler var. İçerde dinselliğin boyutunu artırmak için bir kaldıraç işlevi görüyor bu konu. Reis’in son konuşması sertti. Bu doğru. Biraz daha dozajı artıracak mı bilmiyorum. Büyük Filistin Mitinginde göreceğiz. Sonrasında da geri adımları. Ama eminim İsrail bürokrasisi de bu söylemleri bir süre sonra anlayışla karşılayacaklardır. Şu an psikolojik nedenlerle biraz daha sert tepki veriyorlar ama bir süre sonra “ya işte bizim her zamanki Erdoğan” moduna girerler…

ya sizler nerden bilgileniyorsunuz
neden olup bitenin ne oldugunu göremiyorsunuzki

bahceli 24saat dedi suriyede amerikan üstlerini türkiye vurdu

ülkemizin en zor zamanlarinda erdogan israili yok saydi 20seneye yakin daha ne yapsin

neden olan biten haberlerden haber alamiyorsunuz
neden kirli bilgilerle türkiyemizin neler yaptigini bilemiyorsunuzki

bahceli 24saat dedi usa baskani konusurken konusmasini yarida kesip acil odasina gitti
bunlar hep devletimizin yaptigi önlemlerden kaynaklaniyor

türkiyemizin devlet aklini neden göremiyor bir takim insanlar

Aklıma "Mavi Marmara" geliyor bu günlerde.

İsrail ile arayı Araplar bile bizim kadar bozmadı.
Hamas iki kez rehine bıraktı. Birinde Mısır, birinde Katar aracı oldu. Bizim basında söylendiği gibi değil, bize pek rol biçmiyorlar ama biz "garantörlük" attık bir de ortaya.
Barışı sağlamak için daha tarafsız görünmemiz lazım.

Işe dinler karisti.
Artik kiyamet kopabilir.

4 günlük anlaşma yapılmış
ya gazeteciler de bölgeye giderse
diyenler varmış

Netenyahu bitti.
Carsidaki hesap, evdekine uymadi.

Limanlarımızın hava sahalarımızın bu zülme hizmet ediyor olması ne kadar acı islamcılar her yerde israil mallarını boykot edin domestos panten almayın diye milleti kandıracağına ülkemizin her karışını Amerika’ya İsrail’e peşkeş çeken hükümeti boykot etsin

Şu yazılan mesajları okuyunca böyle cani ve karaktersizin olduğu ortamlardan uzak kalmak istemem çok doğal değil mi @Jose Chilavert
İnsan değil bunlar !
Binlerce yahudi bile Siyonistleri protesto ederken bu tipler hangi milletten !
Allah belanızı versin. Sonunuz Gazzelilerden beter olsun... ilk defa Beddua yazdım ama haketmişler.

Şu yazılan mesajları okuyunca böyle cani ve karaktersizin olduğu ortamlardan uzak kalmak istemem çok doğal değil mi @Jose Chilavert
İnsan değil bunlar !
Binlerce yahudi bile Siyonistleri protesto ederken bu tipler hangi milletten !
Allah belanızı versin. Sonunuz Gazzelilerden beter olsun... ilk defa Beddua yazdım ama haketmişler.
Her goruşe açik olma zorunluluğumuz var Nihat böyle giderse zaten mecburen uzak kalacaksın

Buradaki arkadaşların hemen hemen hiçbirisyle aynı goruşte değilim. Ama saygı duyuyorum. Adam İsrail'i de savunabilir çünkü savunulacak bir şey gormuştur senin gormedigin

Kimsenin ağzına eline zincir vuramazsin bütün dünya benimle aynı görüşte olsun deme lüksümüz yok ki

Sen sakın ol sakin

Her goruşe açik olma zorunluluğumuz var Nihat böyle giderse zaten mecburen uzak kalacaksın

Buradaki arkadaşların hemen hemen hiçbirisyle aynı goruşte değilim. Ama saygı duyuyorum. Adam İsrail'i de savunabilir çünkü savunulacak bir şey gormuştur senin gormedigin

Kimsenin ağzına eline zincir vuramazsin bütün dünya benimle aynı görüşte olsun deme lüksümüz yok ki

Sen sakın ol sakin
Dünya benimle aynı görüşte olmasın. Ama 10 binlerce çocuğu katledenleri savunanlarla da ben olmayayım müsadenle.

ya anlamadığım bir konu var yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama beni linçlemeyin
bu götelek hamas neden sürekli adamları taciz ediyor adamlar senden güç olarak ordu olarak her bok olarak üstün ne diye sürekli taciz ediyorsun adamları zaten seni yoketmek için en ufak bahaneyi bile kollayan adamlara koz veriyorsun.

sonra kafana bomba yiyince çocuklar katlediliyor siviller katlediliyor diye ağlıyorsunuz yardım istiyorsunuz.

ya anlamadığım bir konu var yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama beni linçlemeyin
bu götelek hamas neden sürekli adamları taciz ediyor adamlar senden güç olarak ordu olarak her bok olarak üstün ne diye sürekli taciz ediyorsun adamları zaten seni yoketmek için en ufak bahaneyi bile kollayan adamlara koz veriyorsun.

sonra kafana bomba yiyince çocuklar katlediliyor siviller katlediliyor diye ağlıyorsunuz yardım istiyorsunuz.
Belli bir noktadan sonra bunun ABD ve İsrail'in stratejisi olduğunu düşünmeye başladım

Belli bir noktadan sonra bunun ABD ve İsrail'in stratejisi olduğunu düşünmeye başladım

Bunun strateji ile uzaktan yakından alakası yok osmanlının bir karış toprağını bile satmadığı filistin bölgesinde osmanlı sonrası sen toprağını parsel parsel satarsan gün gelir azınlık duruma düşersin kendi ülkende esir gibi yaşarsın.

adamlar seni zaten katletmek için bahane bile aramaya gerek görmeyecek seviyeye gelmiş sende inatla ısrarla dürtüyorsun sonra geldiğimiz nokta belli yıkılmış şehirler dağılmış bitmiş hayatlar ölen binlerce masum insan.

ben bunu bir yerde daha söylediğimde linçlenmiştim ama hamas bir terör örgütüdür ve filistin halkının bu örgütten acilen kurtulması gerekmektedir.

Geri